X
تبلیغات
رایتل

مواد لازم:

1-       مرغ ران و سینه 500 گرم و بیشتر(بسته به تعداد نفرات)

2-       پیاز متوسط 1 عدد

3-       برنج به تعداد نفرات هر یک 1پیمانه

4-       تخم مرغ 2 عدد

5-       زعفران حل شده در آب جوش 3/1 پیمانه

6-       ماست 1.5 پیمانه

7-       زرشک 4/1 پیمانه

8-       کشمش پلویی 4/1 پیمانه

9-       خلال بادام،خلال پسته،گردو خرد شده 3/1 پیمانه

10-   نمک و فلفل و دارچین و هل به مقدار لازم.

11-   روغن یا کره به مقدار لازم

روش پخت:

ابتدا مرغ را با پیاز و نمک و فلفل حدود 30 دقیقه بپزید.بعد مرغها را تکه تکه کنید و کنار بگذارید.تخم مرغ ها و ماست و زعفران و کمی نمک را با هم مخلوط کنید.زعفران باید به میزانی باشد که رنگ زرد پررنگی ایجاد کند.برنج را به شیوه تهیه پلو بپزید و آبکش کنید.دقت کنید زیاد از حد نرم نشود.

بخشی از برنج را با مقداری از مخلوط ماست کاملا مخلوط کنید،اما آرام تا برنج له نشود.کف قابلمه تفلون را مقداری روغن یا کره بریزید و بعد برنج را اضافه کنید.

کاملا کف را به قطر 3 سانت بپوشانید و با دست تمیز کمی فشار دهید تا فشرده شود.بعد روی آن را با مرغ کاملا بپوشانید.دوباره لایه دیگری از برنج مخلوط شده با مخلوط ماست بریزید و فشرده کنید و بعد این بار با لایه ای از مخلوط کشمش،زرشک و خلال بادام و پسته و گردو که قبلا تفت داده اید کامل بپوشانید.

دوباره برنج مخلوط شده با ماست،لایه ای از مرغ به همان ترتیب و در انتها باز هم لایه ای از برنج بریزید.

روی هر لایه از مرغ ها و مغزها کمی دارچین و هل ساییده بپاشید.

کمی روغن از بالای ته چین به دیواره های قابلمه اضافه کنید و ابتدا حدود 5 دقیقه با حرارت تند و بعد حدود 1 ساعت با حرارت ملایم دم کنید.وقتی آماده است که ببینید برنج چسبیده به دیواره ها طلایی شده.

نکته 1:ته چین را با ماهیچه گوسفندی هم می توانید بپزید.

نکته 2:اگر مایلید ته چین شما قالبی باشد حتما فشرده کردن لایه ها با دست را فراموش نکنید.

نکته 3:اگر غذای چرب دوست دارید می توانید تکه های مرغ را قبل از ریختن لای برنج تفت دهید.

نکته 4: به مخلوط مغزها می توانید پیاز داغ هم اضافه کنید.