X
تبلیغات
رایتل

 

خوب گفتم تا ماه رمضون تموم نشده دستور حلیم رو هم بزارم.

...

مواد لازم(برای حدود 4 بشقاب):

1-       بلغور گندم 2.5 پیمانه

2-       گوشت دنده گوسفند 250 گرم

3-       پیاز متوسط 1 عدد

4-       نمک

روش پخت:

اول از همه تو دو تا قابلمه جداگانه بلغور و گوشت رو همراه با پیاز بپزید و به هردو کمی نمک اضافه کنید.1 ساعت بعد گوشت رو بکوبید و به قابلمه بلغور اضافه کنید.اجازه بدید نیم ساعت دیگه با هم بپزن و بعد کنار بزارید تا کمی سرد بشه.اگه مایلید حلیم شما کاملا صاف بشه همه اون رو و اگر مثل من کاملا صافش رو دوست ندارید دوسومش رو در مخلوط کن بگردونید تا له و صاف بشه.دوباره مواد رو بزارید روی حرارت ملایم تا جا بیافته.مواظب باشید ته نگیره. انقدر باید بمونه تا کش بیاد و شبیه حلیم واقعی بشه.

میتونید برای روش کمی کره آب کنید و با چاشنی شکر و دارچین میل کنید.

نکته 1: باید نمک کم بزنید چون غذا چاشنی شکر داره.

نکته 2: می تونید بجای دنده از گوشت بوقلمون هم استفاده کنید.

نکته 3: این غذا رو با گندم سالم هم می شه پخت.اما استفاده از بلغور زمان پخت رو به طرز محسوسی کاهش میده.