ملت از خورش بادمجون ما تعریف کردن منم جوگیر شدم بیام اینجا بنویسمش!
..........
مواد لازم(برای 4 نفر):
1- بادمجان 6 عدد
2- گوشت گوساله400 گرم
3- پیاز 1عدد متوسط
4- نمک،فلفل دلخواه
5- برگ بو چند برگ
6- رب گوجه فرنگی2 قاشق
7- گوجه فرنگی 1 عدد درشت
8- فلفل سبز چند عدد
9- زعفران آب کرده 2 قاشق
10- غوره یا لیمو عمانی به میزان دلخواه
روش پخت:
ابتدا گوشت رو همراه با پیاز خرد شده،نمک و فلفل و چند تا برگ بو بپزید(1 ساعت).بادمجان ها رو پوست بگیرید و با حرارت ملایم سرخ کنید.اگه بخواید غذا رو رژیمی و کاملا سالم بپزید می تونید بادمجون ها توی فر کباب کنید و بعد به خورش اضافه کنید.من این روش رو امتحان کردم و خورش بازم خوشمزه شد.
در مرحله بعد توی همون ظرفی که در نهایت می خواید غذا رو سرو کنید مرتب و با آرایش دلخواه قطعات گوشت،بادمجون ها و آب گوشت و زعفران و رب رو اضافه کنید.این رو به این خاطر می گم که خورش بادمجون بعد از جا افتادن خیلی نرم می شه و انتقال دادنش به ظرف دیگه واقعا کار سختیه!
بگذارید رو حرارت ملایم شروع به جا افتادن بکنند.
نیم ساعت بعد،گوجه فرنگی رو هم به شکل دلخواه برش بدید و بعد از یک تفت کوتاه به محتویات خورش اضافه کنید.1 ربع بعد هم فلفل ها و غوره رو به خورش اضافه کنید.
خورش رو بگذارید تا کاملا جا افتاده بشه،یعنی به رنگ و غلظت دلخواه برسه،همون جوری که معمولا یه آشپز ایرانی می فهمه دیگه غذا آمادست و قبلش فکر می کنه هنوز پختن لازمه!
پ.ن: عکس مال زمانیه که من هنوز بهترین خورش بادمجون عمرم رو نپخته بودم و این عکس به جا افتادگی که بعدا بهش رسیدم نرسیده!می تونید عکس رو تزیینی فرض کنید چون متاسفانه از اون حادثه مهم عکسی ندارم ;)