X
تبلیغات
رایتل

 

ملت از خورش بادمجون ما تعریف کردن منم جوگیر شدم بیام اینجا بنویسمش!

..........

مواد لازم(برای 4 نفر):

1-       بادمجان 6 عدد

2-       گوشت گوساله400 گرم

3-       پیاز 1عدد متوسط

4-       نمک،فلفل دلخواه

5-       برگ بو چند برگ

6-       رب گوجه فرنگی2 قاشق

7-       گوجه فرنگی 1 عدد درشت

8-       فلفل سبز چند عدد

9-       زعفران آب کرده 2 قاشق

10-   غوره یا لیمو عمانی به میزان دلخواه

روش پخت:

ابتدا گوشت رو همراه با پیاز خرد شده،نمک و فلفل و چند تا برگ بو بپزید(1 ساعت).بادمجان ها رو پوست بگیرید و با حرارت ملایم سرخ کنید.اگه بخواید غذا رو رژیمی و کاملا سالم بپزید می تونید بادمجون ها توی فر کباب کنید و بعد به خورش اضافه کنید.من این روش رو امتحان کردم و خورش بازم خوشمزه شد.

در مرحله بعد توی همون ظرفی که در نهایت می خواید غذا رو سرو کنید مرتب و با آرایش دلخواه قطعات گوشت،بادمجون ها و آب گوشت و زعفران و رب رو اضافه کنید.این رو به این خاطر می گم که خورش بادمجون بعد از جا افتادن خیلی نرم می شه و انتقال دادنش به ظرف دیگه واقعا کار سختیه!

بگذارید رو حرارت ملایم شروع به جا افتادن بکنند.

نیم ساعت بعد،گوجه فرنگی رو هم به شکل دلخواه برش بدید و بعد از یک تفت کوتاه به محتویات خورش اضافه کنید.1 ربع بعد هم فلفل ها و غوره رو به خورش اضافه کنید.

خورش رو بگذارید تا کاملا جا افتاده بشه،یعنی به رنگ و غلظت دلخواه برسه،همون جوری که معمولا یه آشپز ایرانی می فهمه دیگه غذا آمادست و قبلش فکر می کنه هنوز پختن لازمه!

پ.ن: عکس مال زمانیه که من هنوز بهترین خورش بادمجون عمرم رو نپخته بودم و این عکس به جا افتادگی که بعدا بهش رسیدم نرسیده!می تونید عکس رو تزیینی فرض کنید چون  متاسفانه از اون حادثه مهم عکسی ندارم ;)