۱۰: تَبوله

 

مواد لازم:

1-       بلغور (ترجیحا ریز) دو سوم پیمانه

2-       جعفری و گشنیز خرد شده یک و نیم پیمانه

3-       پیازچه با ساقه سبز حلقه حلقه شده نیم پیمانه

4-       نعنا خرد شده نیم پیمانه

5-       گوجه فرنگی 1 عدد درشت

6-       روغن زیتون یک چهارم پیمانه

7-       آبلیمو و نمک و فلفل قرمز

روش تهیه:

 تَبوله یک سالاد عربی است و در کشورهای لبنان،سوریه و فلسطین مرسومه.خیلی خوشمزه است و همین طور تو سفره ما ایرانیها تازه و جالبه.مفید هم نگفته پیداست که هست!

بلغور استفاده شده در این سالاد پخته نمی شه.اما به مدت طولانی می تونیم اون رو بخیسونیم،جوری که کاملا نرم می شه.می تونیم 24 ساعت قبل اونو توی آب بریزیم.

روغن زیتون،آب لیمو(ترجیحا آب لیموی تازه ) و نمک و فلفل رو بعنوان سسش استفاده می کنیم.

کار نهایی هم اینه که بلغور رو با سبزیجات خرد شده ، و گوجه نگینی شده و سسی که تهیه می کنیم مخلوط کنیم.کف ظرف هم می تونیم چند برگ کاهو باز شده بزاریم و سالاد رو بریزیم روش.

روی سالاد رو هم با زیتون(ترجیحا سیاه) و پیازهای حلقه شده تزیین می کنیم و کاملا بهش یه فضای عربی-مدیترانه ای می دیم!

معمولا هم نسبت به سالادهای دیگه به مقدار کمتری سرو میشه.

نظرات 5 + ارسال نظر
شادی سه‌شنبه 24 دی‌ماه سال 1387 ساعت 11:47 ب.ظ http://monnom.blogfa.com

اول سلام
دوم چرا عکس باز نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوم من لینکت کردم
چهارم تو هم لینکم می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟

شادی سه‌شنبه 24 دی‌ماه سال 1387 ساعت 11:49 ب.ظ http://monnom.blogfa.com

اینجا هم تبوله می خورن

هنگامه پنج‌شنبه 26 دی‌ماه سال 1387 ساعت 12:51 ق.ظ http://taravoshatedelam.blogfa.com

مرسی از بابت غذاهای خوشمزه ای که آموزش میدی . از آشناییتون خوشبختم .

ماری پنج‌شنبه 24 بهمن‌ماه سال 1387 ساعت 08:21 ب.ظ http://ma-cuisine.over-blog.fr/

سلام مانلی جان کجا بودی؟ غیبتت طولانی شد و نگرانت بودم خوش امدی
ماری

سوگند دوشنبه 31 فروردین‌ماه سال 1388 ساعت 02:34 ب.ظ http://shokolaty.blogfa.com

سلام وبلاگ جالبی داری اگر موافقی با هم لینک کنیم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد