مواد لازم(برای دو نفر):
بادمجان متوسط 6 عدد
سیر نصف تا دو سوم بوته
تخم مرغ 2 عدد
روغن
نمک و فلفل
روش پخت:
بادمجانها را روی شعله پخش کن بگذارید و روی گاز کباب کنید.بطوری پوست بادمجانها کاملا سیاه شود.قبل از کباب کردن روی بادمجانها برای جلوگیری از ترکیدن با چاقو شکاف کوچکی ایجاد کنید.
سیرها را رنده و یا ریز خرد کنید.
روغن اضافه کنید و سیر را تفت دهید تا طلایی شود.بادمجانهای کباب شده را که با قاشق بیرون آورده اید و له کرده اید به سیرها اضافه کنید،نمک و فلفل بزنید و 5 تا 10 دقیقه تفت دهید.(اگر مثل من نیستید و می توانید با خیال راحت غذای چرب و چیلی بخورید روغن اضافه کنید و بادمجانها را حسابی تفت بدهید.)
در مرحله بعد بادمجانها را گوشه ماهیتابه جمع کنید و تخم مرغها را در ماهیتابه بریزید.(مثل عکس)آنها را بالافاصله با بادمجانها مخلوط نکنید و صبر کنید تخم مرغها مثل نیمرو بپزند و بعد آنها را با بادمجان مخلوط کنید،دو سه دقیقه با هم تفت دهید.
غذا آماده است.
پ.ن: این یکی از روشهای تهیه میرزا قاسمی است.در بعضی روشها گوجه فرنگی هم به مواد اضافه می کنند.
اگه بین نوبرانه های بهاری طالبی رو انتخاب کردید،می تونید با ریختن تکه های طالبی و سه چهار قاشق بستنی وانیلی توی مخلوط کن یه نوشیدنی خیلی خوشمزه تهیه کنید.
پ.ن: متاسفانه سایتی که من عکسهای بلاگ رو توش آپلود می کردم در دسترس نیست،ندیدن عکسها هم بخاطر همونه...سعی می کنم عکسهایی رو که دارم دوباره آپلود کنم.