۱۴: تارت گلابی فرانسوی




مواد لازم برای خمیر:

آرد سفید 2 لیوان

کره نصف لیوان+ 2 ق غ

آب سرد یک چهارم تا نصف لیوان

مواد لازم برای داخل تارت:

گردو یا بادام آسیاب شده 1 لیوان

پودر قند نصف لیوان

کره 5 ق غ

1 عدد تخم مرغ کامل + 1 عدد سفیده

شهد مربای مورد علاقه 5 ق غ

وانیل نصف ق چ

گلابی 3 الی 4 عدد

 

روش پخت:

ابتدا خمیر را تهیه کنید.آرد و کره قطع قطعه شده را در دستگاه غذاساز یا همزن در حالی که آب سرد را کم کم اضافه می کنید مخلوط کنید.باید یک خمیر صاف و یکدست بدست بیاورید،اگر بدست چسبید کمی بیشتر آرد اضافه کنید،اما دقت داشته باشید آرد زیادی افزوده نشود چون خمیر را سفت می کند.

خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته بگذارید نیم ساعت در یخچال بماند.

گردو و یا بادام که نه چندان ریز و نه چندان درشت آسیاب شده را با پودر قند،کره ،وانیل و تخم مرغ و سفیده مخلوط کنید.باید به یک حالت شبه خمیری در بیاید.

گلابی ها را بشکل عمودی نصف کنید،هسته هایش را بگیرید و بصورت افقی به قطعات کوچک برش دهید.

بعد از اینکه خمیر نیم ساعت در یخچال ماند آن را بیرون بیاورید،ظرف مخصوص پای و تارت (قالبی با لبه کوتاه) را چرب کنید،و یا کاغذ روغنی درون آن بگذارید و چرب کنید.خمیر را درون ظرف با حرکات انگشت پهن کنید و دورتادور لبه ظرف را هم با خمیر بپوشانید، بعد مایه تویی را روی خمیر بریزید،اما روی خمیر مالیده به لبه قالب چیزی نریزید.در نهایت گلابی های برش داده شده را با حفظ فرم خودش به ترتیب دلخواه روی مایه تویی بچینید. داخل فر از پیش داغ شده (180درجه) بگذارید،تا زمانی که مایه تویی قهوه ای-طلایی شود و خمیر(برنگ درون عکس) بپزد،قبل از سفت شدن خارج کنید، روی شیرینی یه کمک قلم مو 5 قاشق شهد مربای مورد علاقه را بمالید و سرو کنید.

پ.ن1: تارت عکس با گردو تهیه شده،اگر با بادام بپزید رنگ شیرینی روشن تر خواهد بود.

پ.ن 2: لیوان در اندازه گیری مواد این دستور همان کاپ آمریکایی معادل حدودا 236 میلی لیتر است.

پ.ن3: شیرینی پزی برای اونهایی که دوست دارید راه خوبی برای تسکین افسردگی اجتماعی تلخ این روزهاست،امتحان کنید!

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد