۱۶:کشک بادمجان

کشک بادمجان

مواد لازم(دوتاسه نفر):

بادمجان نیم کیلو

کشک 5 ق غ

پیاز اعدد کوچک

سیر نیم تا 1 بوته

نعنا خشک 1 ق غ

گردو خرد شده 2 ق غ

گوشت چرخ کرده 50 گ

روغن به مقدار لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

روش پخت:

دو سوم بادمجانها را پوست بگیرید و برش بدهید.بشویید،نمک بزنید و بگذارید آبش خارج شود.سپس خشک کنید و با حرارت ملایم و در ماهیتابه دردار سرخ کنید(برای مصرف روغن کمتر)

یک سوم دیگر را روی شعله پخش کن کباب کنید.بشکلی پوستشان کاملا بسوزد.اینکار برای دادن یک طعم دودی خیلی خوشمزه به غذا است.

همه بادمجانها را با دقت با گوشت کوب له کنید.کشک را با مقداری آب مخلوط کنید و بجوشانید،تا کمی غلیط شود.دو قاشق از کشک جوشیده را با بادمجانها مخلوط کنید و بعد از کشک زدن،بچشید و بعد نمک و فلفل اضافه کنید.

با پیازداغ،سیرداغ،نعناداغ،کشک و گوشت چرخ کرده سرخ شده و گردو تفت داده شده تزیین کنید.

 

پ.ن:من به هرسایتی برای آپلود مجدد عکسها میرم بازم از کار میافته! دوباره باید تمام عکسها رو آپلود کنم،ندیدن عکسها بخاطر ازکار افتادن سرور قبلی است!


نظرات 1 + ارسال نظر
الهام سه‌شنبه 27 مهر‌ماه سال 1389 ساعت 10:26 ب.ظ

دستت درست ، خیلی هوس انگیزه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد