۱۷: کروکت سیب زمینی

مواد لازم(برای دو نفر):

سیب زمینی 3 عدد متوسط

تخم مرغ 2 عدد

آرد سیب زمینی یا آرد معمولی 1 تا 3 ق غ

نمک،فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

آرد سوخاری به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده 100 گرم

پنیر پیتزا 60 گ

پنیر گودا40 گرم

فلفل دلمه ای 1 عدد

سیر دو حبه

پیاز 1 عدد کوچک

روغن به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی 1 ق غ

روش پخت:

سیب زمینی ها را بپزید و رنده کنید1.تخم مرغ را به آن اضافه کرده و به مقداری که خمیری شود و به دست چندان نچسبد آرد یا آرد سیب زمینی به همراه ادویه جات مورد علاقه بیافزایید.

در ماهیتابه پیاز و سیر را با اندکی روغن تفت دهید،فلفل دلمه ای و گوشت را هم افزوده و تفت دهید.در انتها رب و ادویه ها را بیافزایید.

روی تخته چوبی آرد بپاشید و به اندازه یک گردو از خمبر سیب زمینی روی آن قرار داده و باز کنید.از مواد گوشتی کمی روی آن بریزید و مقداری پنیر پیتزا و پنیر گودا اضافه کنید.دو طرف خمیر را بهم بچسبانید و مانند تصویر شکل دهید.بعد کروکت را اول در آرد سوخاری بغلتانید،بعد در تخم مرغ زده شده و دوباره در آرد سوخاری.

کروکت را در مقدار کافی روغن سرخ کنید تا طلایی شود.با نان و سس مورد علاقه سرو کنید.


نظرات 2 + ارسال نظر
سهیلا شنبه 7 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 01:30 ب.ظ http://sooheila.blogfa.com

مانلی جان نماز روزهات قبول
دستت درد نکنه
موفق باشی

شادی جمعه 26 آذر‌ماه سال 1389 ساعت 04:27 ب.ظ

مانلی جان .من این غذا رو درست کردم. اما سیب زمینی اش خیلی زیاد به دست می چسبید. اضافه کردن تخم مرغ و آرد رو هم امتحان کردم اما افاقه نکرد. راهنمایی ام می کنی لطفآ ؟

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد