مواد لازم(برای دو نفر):
سیب زمینی 3 عدد متوسط
تخم مرغ 2 عدد
آرد سیب زمینی یا آرد معمولی 1 تا 3 ق غ
نمک،فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده 100 گرم
پنیر پیتزا 60 گ
پنیر گودا40 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
سیر دو حبه
پیاز 1 عدد کوچک
روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
روش پخت:
سیب زمینی ها را بپزید و رنده کنید1.تخم مرغ را به آن اضافه کرده و به مقداری که خمیری شود و به دست چندان نچسبد آرد یا آرد سیب زمینی به همراه ادویه جات مورد علاقه بیافزایید.
در ماهیتابه پیاز و سیر را با اندکی روغن تفت دهید،فلفل دلمه ای و گوشت را هم افزوده و تفت دهید.در انتها رب و ادویه ها را بیافزایید.
روی تخته چوبی آرد بپاشید و به اندازه یک گردو از خمبر سیب زمینی روی آن قرار داده و باز کنید.از مواد گوشتی کمی روی آن بریزید و مقداری پنیر پیتزا و پنیر گودا اضافه کنید.دو طرف خمیر را بهم بچسبانید و مانند تصویر شکل دهید.بعد کروکت را اول در آرد سوخاری بغلتانید،بعد در تخم مرغ زده شده و دوباره در آرد سوخاری.
کروکت را در مقدار کافی روغن سرخ کنید تا طلایی شود.با نان و سس مورد علاقه سرو کنید.
مانلی جان نماز روزهات قبول
دستت درد نکنه
موفق باشی
مانلی جان .من این غذا رو درست کردم. اما سیب زمینی اش خیلی زیاد به دست می چسبید. اضافه کردن تخم مرغ و آرد رو هم امتحان کردم اما افاقه نکرد. راهنمایی ام می کنی لطفآ ؟