۲۳: دسر نسکافه


 

مواد لازم:

کافی میکس(3 in 1) بیست گرمی دو بسته

پودر ژلاتین دو و نیم ق غ

پودر کاکائو ۲ ق غ

شکر یا حبه قند به میزان مورد علاقه

روش تهیه:

این دسر برای دوستداران طعم قهوه میتونه خیلی مطلوب باشه و اگه شما هم از اون دسته افراد هستید توصیه می کنم حتما درستش کنید.میزان شیرینی و تلخی اش رو هم کاملا سلیقه ای می تونید تنظیم کنید.

هر بسته کافی میکس رو در ۱ لیوان آب جوش حل کنید.من برای هر کدوم ۴ حبه قند متوسط در آب جوش حل کردم.۲ قاشق پودر کاکائو رو هم در همون مخلوط بریزید،پودر کاکائو ته نشین میشه و وقتی دسر رو بگردونید میبینید که رنگ قسمتهای بالایی اون تیره تره و  زیباتر بنظر میاد.اگر هم مایل نباشید میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید.

پودر ژلاتین رو در ۲ قاشق آب حل کنید و روی بخار کتری قرار بدید تا حل و شفاف بشه.سپس در مخلوط کافی میکس بریزید و خوب هم بزنید.در قالب مورد نظر بریزید و ۵ ساعت در یخچال بگذارید.برای برگردوندن دسر قالب رو چند لحظه در آب گرم قرار بدید و بعد روی بشقابی که از قبل مرطوب کردید برگردونید.

نظرات 10 + ارسال نظر
تستر کوچیکه شنبه 15 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 04:52 ب.ظ http://tosterr.persianblog.ir

من دسر بسیار دوست میدارم مخصوصا با طعم نسکافه ....

مطبخ رویا شنبه 15 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 10:46 ب.ظ http://liliangol.blogfa.com

سلام دوست عزیزم ...وبلاگ خیلی رنگینی دارید دوست باسلیقه ام ...ممنون که من را لینک کردید ...من هم شما را لینک می کنم .

مامان تینا و سینا یکشنبه 16 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 10:02 ق.ظ http://ashpazi.blogfa.com/

خیلی خوشحالم که با آشپزخونه ی شما آشنا شدم . براتون آرزوی موفقیت میکنم دوست خوبم .

گلابتون یکشنبه 16 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 04:22 ب.ظ http://http://golabatoon-kitchen.persianblog.ir/

http://fanna.blogfa.com/8801.aspx

این لینک رو باز کن ، پست چگونه لینکدونی گوگل ریدری بسازیم .

آشپز20 پنج‌شنبه 20 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 10:18 ب.ظ http://ashpaz20.mihanblog.com

سلام عزیزم خیلی خوشمزه به نظر میرسه من یه نوع ژودر ژلاتین دارم که روش نوشته با صعم انگور فکر میکنید برای این دسر خوشمزه میشه یا نه؟

چون اسانس انگور داره خوب طعم رو عوض می کنه.از پودر ژلاتین معمولی استفاده کنید دوست من.

رویا غریب شنبه 22 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 11:14 ق.ظ http://www.royai.blogfa.com

وای اینقدر هوس خورش کرفس کردم خیلی خوش اب و رنگه ممنون مانلی عزیز دست گلت درد نکنه.

بنفشه سه‌شنبه 21 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 08:22 ب.ظ

سلام.من از دسرتون خیلی خوشم اومده.ولی میشه لطفا مقدار دقیق پودر زلاتین رو به گرم بفرمایید؟ چون 2/5 قاشق افراد مختلف ممکنه با هم فرق داشته باشه یکی پرتر بریزه یکی سرخالی تر

راستشو بخوایید نمی دونم به گرم چقدر میشه.اما دو و نیم قاشق نه خیلی پر و نه خیلی کم مناسبه نگران نباشید.

منصوره دوشنبه 28 تیر‌ماه سال 1389 ساعت 10:37 ب.ظ http://ashpazierangin.blogfa.com

سلام
نوش جان خیلی خوشگل شده

وحیده چهارشنبه 30 تیر‌ماه سال 1389 ساعت 07:26 ب.ظ

سلام ممنون میشه میزان دقیق کافی میکس رو بگید؟؟؟

چهل گرم یا دو تا بسته کافی میکس کوچولوی معمولی.

مریم چهارشنبه 13 مهر‌ماه سال 1390 ساعت 02:37 ب.ظ

ممنون از دسر های ساده و خوشمزتون اگه میشه دستور های بیشتری بزارین

ممنون از لطف شما، چشم متاسفانه سرم زیادی شلوغه.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد