۲۸: گراتن پاستا و مرغ

 

مواد لازم:

پاستا ۲ لیوان

مرغ نصف سینه کامل 

قارچ چند عدد در صورت تمایل

آرد ۲ ق غ

کره ۱ ق غ

شیر نصف پیمانه

پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

پنیر پارمسان ۲ ق غ

پاپریکا ۱ ق م

پودر سیر ۱ ق م

نمک و فلفل به میزان دلخواه

روش تهیه:

ابتدا سینه مرغ را که یخش کمی باز شده با چاقو به قطعات تقریبا نازک و کوچک ببرید. 

سپس کف ماهیتابه را کمی چرب کرده و قطعات مرغ را همراه با پودر سیر،پاپریکا و نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند.قارچ را هم ورقه کرده و تفت دهید

پاستا را هم در آب جوش ریخته و با نمک و اندکی روغن بپزید و آبکش کنید.

برای تهیه سس سفید کره را آب کنید و آرد را در آن با حرارت ملایم تفت دهید و سپس شیر را اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.(نه خیلی روان و نه سفت)

در انتها در ظرف پیرکس یک لایه پاستا بریزید

به ترتیب مرغ،قارچ سس سفید و پنیر پیتزای مخلوط شده با پارمسان بریزید و لایه های بعدی را به همین تزتیب تا تمام شدن مواد بچینید.



در انتها روی غذا را با پنیر بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از پیش داغ شده قرار دهید تا رویه غذا طلایی شود.می توانید از ترکیب ماکرو ۵۴۰ درجه با گریل هم بمدت ۵ دقیقه استفاده کنید. 



۲۷: ادویه پاپریکا

پاپریکا ادویه ای اصالتا مجارستانی است که بخاطر رنگ زیبا و طعم فوق العاده اش شهرت جهانی دارد.در تهیه انواع خورشها و گولاشها و همچنین غذاهای گوشتی مثل مرغ و ماهی و ...استفاده میشود.

شخصا بسیار از این ادویه خوشم اومده  و چون تو ایران ندیدم خودم همیشه تهیه می کنم. 

مواد لازم:

فلفل دلمه ای قرمز ۶ تا ۷ عدد

روش تهیه:

فلفلها را بشویید و به شکلی که در تصویر می بینید قطعه قطعه کنید و در بشقاب یا سینی بچینید. 

سینی را روی شوفاژ،بخاری یا پنجره نور گیر قرار دهید و بین یک هفته تا ده روز زمان دهید تا کاملا خشک شوند.


سپس آسیاب کنید و پس از الک کردن در ظرف مورد نظر بریزید. 

۲۶:ژله مخلوط میوه ها

مواد لازم:

پودر ژله میوه ای در دو رنگ هر کدام نصف بسته(من از  پودر ژله طالبی و توت فرنگی استفاده کردم.)

انواع میوه خرد شده مورد علاقه(من از سیب،موز،انار و پرتقال استفاده کردم.)

روش تهیه:

دو نوع پودر ژله انتخاب کنید.نصف بسته از هرکدام را ابتدا در نصف لیوان آب جوش حل کنید و سپس نصف لیوان آب سرد بیافزایید.

صبر کنید تا سرد شوند.میوه اول را(مثلا انار دانه شده) در کف قالب به ارتفاع دو تا سه سانت بریزید و با قاشق کم کم از یکی از ژله ها بریزید تا ارتفاعش کمی از میوه بالاتر بیاید.در فریز بمدت ده دقیقه قرار دهید تا نیم بند شود.

میوه نوع دوم را روی ژله بسته بچینید و ژله رنگ دیگر را با قاشق به همان شکل اضافه کنید. و دوباره ده دقیقه در فریزر بگذارید.این کار را با انواع دیگر میوه ادامه دهید تا قالب پر شود.

از دو رنگ ژله یکی در میان استقاده کنید.هرچه دو رنگ ژله تباین بیشتری داشته باشند بیشتر نمایان میشوند.