۳۱: پوره سیب زمینی با مرغ و پنیر

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط ۵ عدد

سینه مرغ نصف یک عدد

شیرنصف تا دوسوم لیوان

کره ۷۰ گرم

نمک،فلفل،پایریکا،پودر سیر به میزان دلخواه

مخلوط پنیر(پیتزا،گودا،موتزارلا،پارمسان) ۲۰۰ گرم

روش تهیه:

ابتدا سیب زمینی ها را بپزید.می توانید برای پخت سیب زمینی آنها را به مدت ۱۲ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد در ماکروویو قرار دهید.فراموش نکنید در این روش باید حتما با چنگال در سیب زمینی ها سوراخ ایجاد کنید.

سینه مرغ را هم به قطعات کوچک ۲*۲ ببرید و با مقدار کمی روغن زیتون و همراه با نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر تفت دهید تا طلایی شوند.

سیب زمینی را رنده کنید و روی حرارت ملایم کم کم شیر و کره را باکمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.پوره باید یکنواخت شود و غلظتش نباید شل یا سفت باشد.اگر سفت شد کمی بیشتر شیر اضافه کنید.

از روی حرارت بردارید و به دو قسمت تقسیم کنید.نیمی را در ظرف مورد نظر بریزید،صاف کنید و رویش کمی از مخلوط پنیرها بپاشید.نیم دیگر پوره را روی پنیر بریزید صاف کنید و باز کمی پنیر بپاشید.قطعات مرغ را روی پنیرها قرار دهید و با فشار دست کمی در عمق پوره فرو کنید.روی مرغ را کاملا با پنیرها بپوشانید و به مدت ۵ دقیقه در ماکرو ویو با قدرت پایین و گریل قرار دهید تا رویه اش طلایی شود.

می توانید در فر قرار دهید و برای آب شدن پنیر و برشته شدن آن از گریل فر استفاده  کنید.

من این غذا را با سالاد و بدون نان سرو می کنم.

۳۰: سالاد یونانی

مواد لازم:

خیار ۳ عدد

گوجه فرنگی درشت ۱ عدد

پیاز قرمز یا سفید ریز ۲ عدد

پنیر فتا یا لیقوان(پنیر سفت) ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه ای سبز نصف ۱ عدد

روغن زیتون نصف استکان

آبلیمو نصف استکان

سبزیجات خشک معطر(پونه،نعنا،ریحان و ...)

نمک و فلفل کمی

زیتون برای تزیین

روش تهیه:

همه مواد را (بجز فلفل دلمه ای و پیاز) بشکل مکعبی و متوسط (نه درشت و نه ریز) خرد کنید.پیازها که خیلی بهتر است پیاز قرمز باشند را حلقه حلقه کرده و فلفل دلمه ای را هم خرد کنید.


در ظرفی بریزید و زیر و رو کنید.

روغن زیتون و آبلیمو را باکمی نمک و فلفل مخلوط کنید و روی سالاد بریزید،در انتها سبزیجات معطر را روی سالاد بپاشید(من از نعنا،پونه،و ادویه لیمو فلفلی استفاده کردم).بعد از نیم ساعت نوش جان کنید.

۲۹: خورش فسنجان


 

مواد لازم:

مرغ برای هر نفر یک ران یا یک تکه سینه

زعفران حل شده در آبجوش نصف استکان

رب انار دوسوم لیوان الی ۱ لیوان

گردو چرخ شده برای هر نفر یک پیمانه پلوپز

در صورت تمایل به میزان دلخواه

نمک مقدار کم

پیاز رنده شده یک عدد متوسط

روغن مقدار خیلی کم

روش تهیه:

ابتدا تکه های مرغ را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.سپس درآورید و کنار بگذارید.باز هم با مقدار کم روغن،پیاز رنده شده را سرخ کنید و وقتی طلایی شد گردو چرخ شده را بیافزایید و ۵ دقیقه تفت دهید تا مزه خامی آن گرفته شود.

بعد میتوانید رب انار را که با حل کردن شکر در آن به طعم دلخواه درآورده اید را همراه با زعفران اضافه کنید.من همیشه فسنجان را با طعم ملس (نه شیرین نه ترش) درست می کنم.یادمان باشد زعفران تنها ادویه این خورش است.

سپس مقدار کافی آب اضافه کنید و پس از بجوش آمدن اجازه دهید یک ساعت با حرارت ملایم بجوشد.نمک بزنید و تکه های مرغ را اضافه کنید و تا جا افتادن خورش بگذارید با حرارت ملایم بپزد.نشانه خورش جا افتاده به غلظت مناسب رسیدن آن(نه خیلی سفت و نه شل بودن) و همین طور پس دادن روغن و تیره شدن رنگ خورش است.