۲۹: خورش فسنجان


 

مواد لازم:

مرغ برای هر نفر یک ران یا یک تکه سینه

زعفران حل شده در آبجوش نصف استکان

رب انار دوسوم لیوان الی ۱ لیوان

گردو چرخ شده برای هر نفر یک پیمانه پلوپز

در صورت تمایل به میزان دلخواه

نمک مقدار کم

پیاز رنده شده یک عدد متوسط

روغن مقدار خیلی کم

روش تهیه:

ابتدا تکه های مرغ را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.سپس درآورید و کنار بگذارید.باز هم با مقدار کم روغن،پیاز رنده شده را سرخ کنید و وقتی طلایی شد گردو چرخ شده را بیافزایید و ۵ دقیقه تفت دهید تا مزه خامی آن گرفته شود.

بعد میتوانید رب انار را که با حل کردن شکر در آن به طعم دلخواه درآورده اید را همراه با زعفران اضافه کنید.من همیشه فسنجان را با طعم ملس (نه شیرین نه ترش) درست می کنم.یادمان باشد زعفران تنها ادویه این خورش است.

سپس مقدار کافی آب اضافه کنید و پس از بجوش آمدن اجازه دهید یک ساعت با حرارت ملایم بجوشد.نمک بزنید و تکه های مرغ را اضافه کنید و تا جا افتادن خورش بگذارید با حرارت ملایم بپزد.نشانه خورش جا افتاده به غلظت مناسب رسیدن آن(نه خیلی سفت و نه شل بودن) و همین طور پس دادن روغن و تیره شدن رنگ خورش است.

نظرات 2 + ارسال نظر
تستر کوچیکه یکشنبه 12 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 10:54 ب.ظ http://tosterr.persianblog.ir/

مانلی جون چه خورشتی شده :-)
دوستم منم عکسامو واسه ی همین مارک میکنم آدم حس بدی پیدا میکنه وقتی کسی سوء استفاده میکنه

شادی یکشنبه 12 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 11:53 ب.ظ http://monnom.blogfa.com

ای وای عزیزم. چقدر بد. چند بار منم عکس و عین دستورای وبلاگم رو توی سایت های آشپزی و وبلاگها دیدم. خیلی حال گیری یه. بعضی ها واقعا شعور استفاده از اینترنت رو ندارن. تازه دستورای آشپزی من یه بار تو یه مجله و یه بار هم تو رزنامه استانی چاپ شده بود. خبراش که می رسه اعصاب آدم خورد می شه. ولی خوب می کنه عکسا رو مارکدار می کنی. امیدوارم دیگه حال گیری پیش نیاد و ................
در آخر دستت در نکنه. حسابی هوس خورش فسنجون کردم عزیزم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد