مواد لازم:
بیسکویت پتی بور 2 بسته
قهوه غلیظ نصف لیوان
پنیر خامه ای 300 گرم
خامه نصف لیوان
پودر شکر نصف لیوان
پودر کاکائو به میزان لازم
روش تهیه:
تیرامیسو نوعی کیک ایتالیایی است که در اصل با نوعی بیسکویت بنام Lady Finger درست میشود.اما من این بیسکویت رو در تهران پیدا نکردم و با همون پتی بور درستش کردم.نتیجه اش خوبه اما اگه دوستان لیدی فینگر رو جایی سراغ دارند به ما هم معرفی کنند لطفا.همین طور اگه بیسکویتهایی دیگه ای رو امتحان کردید و راضی بودید من و بقیه دوستان رو بیخبر نگذارید.
ابتدا قهوه غلیظ را تهیه کنید.هم میتوانید دم کنید و هم نسکافه درست کنید و کمی هم شیرینش کنید.
بعد در ظرف مورد نظر بیسکویتها را بچینید:
در مرحله بعد با فرچه آشپزخانه روی بیسکویت را قهوه بمالید:
سپس در ظرف دیگری پنیر خامه ای و خامه و شکر را مخلوط کرده و بزنید تا یکدست شوند.روی بیسکویتها را با این مخلوط بپوشانید:
این مراحل سه گانه را چند بار تکرار کنید یعنی لایه جدید بیسکویتها را روی خامه بگذارید و دوباره قهوه بمالید و خامه و پنیر بریزید.در انتها روی لایه خامه ای آخر پودر کاکائو الک کنید و کیک را بگذارید چند ساعت در یخچال بماند(حتی یک شب) البته با کاور و بعدا نوش جان کنید.
مواد لازم:
قارچ 1 بسته کوچک
بلغور گندم دوسوم 1 پیمانه
شیر 2 لیوان
خامه یک سوم لیوان
عصاره مرغ یا آب مرغ
نمک و فلفل
روش تهیه:
بلغور را یکی دو ساعت قبل بخیسانید.قارچ را بشکل ورقه ای خرد کنید و با مقدار کمی (حدود 5/1 لیوان) آب مرغ یا آب همراه عصاره و بلغور و نمک و فلفل حدود نیم ساعت الی چهل و پنج دقیقه بپزید.
خامه را بزنید و با مقداری از شیر شل کنید،کنار بگذارید و باقی شیر را اضافه کنید.بگذارید سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد و به غلظت مناسب برسد.در ده دقیقه آخر خامه را هم اضافه کنید و سرو نمایید.با کمی جعفری تزیین کنید،کاری که دو تا شکمو به من وقتش رو ندادند!:D
خیلی با عجله عکس گرفتم و قیافه سوپ چندان معلوم نیست.ببخشید!
اما از پختن این سوپ پشیمان نمیشوید!