۳۳: تیرامیسو

 

مواد لازم:

بیسکویت پتی بور 2 بسته

قهوه غلیظ نصف لیوان

پنیر خامه ای 300 گرم

خامه نصف لیوان

پودر شکر نصف لیوان

پودر کاکائو به میزان لازم

روش تهیه:

تیرامیسو نوعی کیک ایتالیایی است که در اصل با نوعی بیسکویت بنام Lady Finger درست میشود.اما من این بیسکویت رو در تهران پیدا نکردم و با همون پتی بور درستش کردم.نتیجه اش خوبه اما اگه دوستان لیدی فینگر رو جایی سراغ دارند به ما هم معرفی کنند لطفا.همین طور اگه بیسکویتهایی دیگه ای رو امتحان کردید و راضی بودید من و بقیه دوستان رو بیخبر نگذارید. 

ابتدا قهوه غلیظ را تهیه کنید.هم میتوانید دم کنید و هم نسکافه درست کنید و کمی هم شیرینش کنید. 

بعد در ظرف مورد نظر بیسکویتها را بچینید: 

در مرحله بعد با فرچه آشپزخانه روی بیسکویت را قهوه بمالید: 

سپس در ظرف دیگری پنیر خامه ای و خامه و شکر را مخلوط کرده و بزنید تا یکدست شوند.روی بیسکویتها را با این مخلوط بپوشانید: 

این مراحل سه گانه را چند بار تکرار کنید یعنی لایه جدید بیسکویتها را روی خامه بگذارید و دوباره قهوه بمالید و خامه و پنیر بریزید.در انتها روی لایه خامه ای آخر پودر کاکائو الک کنید و کیک را بگذارید چند ساعت در یخچال بماند(حتی یک شب) البته با کاور و بعدا نوش جان کنید.

۳۲: کرم سوپ قارچ

مواد لازم:

قارچ 1 بسته کوچک

بلغور گندم دوسوم 1 پیمانه

شیر 2 لیوان

خامه یک سوم لیوان

عصاره مرغ یا آب مرغ

نمک و فلفل

روش تهیه:

بلغور را یکی دو ساعت قبل بخیسانید.قارچ را بشکل ورقه ای خرد کنید و با مقدار کمی (حدود 5/1 لیوان) آب مرغ یا آب همراه عصاره و بلغور و نمک و فلفل حدود نیم ساعت الی چهل و پنج دقیقه بپزید.

خامه را بزنید و با مقداری از شیر شل کنید،کنار بگذارید و باقی شیر را اضافه کنید.بگذارید سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد و به غلظت مناسب برسد.در ده دقیقه آخر خامه را هم اضافه کنید و سرو نمایید.با کمی جعفری تزیین کنید،کاری که دو تا شکمو به من وقتش رو ندادند!:D

خیلی با عجله عکس گرفتم و قیافه سوپ چندان معلوم نیست.ببخشید!

اما از پختن این سوپ پشیمان نمیشوید!