مواد لازم:
قارچ 1 بسته کوچک
بلغور گندم دوسوم 1 پیمانه
شیر 2 لیوان
خامه یک سوم لیوان
عصاره مرغ یا آب مرغ
نمک و فلفل
روش تهیه:
بلغور را یکی دو ساعت قبل بخیسانید.قارچ را بشکل ورقه ای خرد کنید و با مقدار کمی (حدود 5/1 لیوان) آب مرغ یا آب همراه عصاره و بلغور و نمک و فلفل حدود نیم ساعت الی چهل و پنج دقیقه بپزید.
خامه را بزنید و با مقداری از شیر شل کنید،کنار بگذارید و باقی شیر را اضافه کنید.بگذارید سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد و به غلظت مناسب برسد.در ده دقیقه آخر خامه را هم اضافه کنید و سرو نمایید.با کمی جعفری تزیین کنید،کاری که دو تا شکمو به من وقتش رو ندادند!:D
خیلی با عجله عکس گرفتم و قیافه سوپ چندان معلوم نیست.ببخشید!
اما از پختن این سوپ پشیمان نمیشوید!
چه خومشزه خو حق داشتن اون دوتا :-D
:)
سلام علیکم
ببینم شما همون مانلی خودمان هستید؟ اگر آره پس چرا این همه غذای خوشمزه بلدید بپزید ما دستپخت شما رو تا حالا تست نکردیم؟
بله همان مانلی میباشیم
سلام وبلاگ خیلی خیلی قشنگی داری به وبسایت من (http://uptodate.forum777.com) سری بزن واگه خوشت اومد من رو با نام "گفت و گوی آزاد علمی ، فرهنگی ، تفریحی ، نظامی در فروم uptodate" لینک کن و منو خبر کن تا لینکت کنم.
"گفت و گوی آزاد علمی ، فرهنگی ، تفریحی ، نظامی در فروم uptodate"
http://uptodate.forum777.com
سلام وبلاگ خیلی خیلی قشنگی داری به وبسایت من (http://uptodate.forum777.com) سری بزن واگه خوشت اومد من رو با نام "گفت و گوی آزاد علمی ، فرهنگی ، تفریحی ، نظامی در فروم uptodate" لینک کن و منو خبر کن تا لینکت کنم.
"گفت و گوی آزاد علمی ، فرهنگی ، تفریحی ، نظامی در فروم uptodate"
http://uptodate.forum777.com
سلام خیلی عالی بود چه قدر خوش سلیقه وزیبا ممنون از شما
ممنونم.لطف دارید.