مواد لازم(برای 3 تا 4 نفر):
لوبیا چیتی 1 لیوان
قارچ 1 بسته کوچک
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
گلپر و روغن زیتون و آبلیمو برای چاشنی
روش تهیه:
از 24 ساعت قبل لوبیا چیتی را بخیسانید و دو بار آب آن را عوض کنید.بعد از گذشت این زمان قارچها را بشویید و و ورقه ورقه کنید.میتوانید قارچهای کوچک را سالم نگه دارید.
لوبیا و قارچ را با حدود سه تا سه و نیم لیوان آب بدون نمک و ادویه در زودپز حدود 45 دقیقه و در قابلمه تا یک ساعت و نیم بپزید.
سپس رب را کمی تفت داده و همراه با مقدار کمی آرد به غذا اضافه کنید و نمک و ادویه جات را هم بیافزایید.صبر کنید تا به غلظت مناسب و دلخواه برسد.همراه با گلپر و آبلیمو و روغن زیتون نوش جان کنید.
تهیه خوراک لوبیا چیتی در خانه بخاطر نداشتن مواد نگهدارنده و چربی کمتر و البته قیمت کمتر توصیه میشود!