مواد لازم(برای دو نفر):
بادمجان بزرگ ۱ عدد
تخم مرغ دو عدد
روغن بمقدار کافی
نمک فلفل پاپریکا به مقدار کافی
پنیر پارمسان ۱ ق غ
روش تهیه:
بادمجان را بشکل نگینی ریز و نازک خرد کرده و سرخ کنید.مقداری نمک و پاپریکا هم به آن اضافه کنید.
سپس تخم مرغها را بزنید و روی بادمجان بریزید.فلفل و پنیر پارمسان را هم اضافه کنید.
برای تزیین می توانید چند حلقه گوجه فرنگی هم قبل از ریختن تخم مرغها میان بادمجانها قرار دهید.
خیلی خوشمزه است و سریع آماده میشود حتما امتحان کنید!
مواد لازم:
پاستا مدل پنه برای هر نفر 1 لیوان
گوجه فرنگی درشت 2 عدد
سیر 5 تا 7 حبه
آب مرغ 1 فنجان(یا عصاره مرغ حل شده در آب جوش)
پنیر پارمسان برای هر نفر 1 تا 1.5 ق غ
روغن زیتون،نمک و فلفل بمقدار کافی
روش تهیه:
ابتدا سس پاستا را تهیه کنید.سیرها را رنده کنید و در روغن زیتون تفت دهید،سپس گوجه فرنگی های پوست کنده را که از قبل رنده کرده یا در مخلوط کن میکس کرده اید،اضافه کنید و چند لحظه تفت دهید.نمک و فلفل زده و آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید به غلظت مناسب برسد.
در این فاصله پاستا ها را در آب جوش بپزید و بمحض آب کشی سس را روی پاستا در بشقاب بریزید و تا پاستا و سس داغ هستند پنیر پارمسان را هم اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر نرم شود.
بدلخواه میتوانید کمی روغن زیتون و جعفری خرد شده روی پاستا بریزید و میل کنید.