۳۸: املت بادمجان

مواد لازم(برای دو نفر): 

بادمجان بزرگ ۱ عدد 

تخم مرغ دو عدد 

روغن بمقدار کافی 

نمک فلفل پاپریکا به مقدار کافی 

پنیر پارمسان ۱ ق غ 

روش تهیه: 

بادمجان را بشکل نگینی ریز و نازک خرد کرده و سرخ کنید.مقداری نمک و پاپریکا هم به آن اضافه کنید. 

سپس تخم مرغها را بزنید و روی بادمجان بریزید.فلفل و پنیر پارمسان را هم اضافه کنید. 

برای تزیین می توانید چند حلقه گوجه فرنگی هم قبل از ریختن تخم مرغها میان بادمجانها قرار دهید. 

خیلی خوشمزه است و سریع آماده میشود حتما امتحان کنید!

۳۷: پاستا با سس گوجه فرنگی و سیر



مواد لازم:

پاستا مدل پنه برای هر نفر 1 لیوان

گوجه فرنگی درشت 2 عدد

سیر 5 تا 7 حبه

آب مرغ 1 فنجان(یا عصاره مرغ حل شده در آب جوش)

پنیر پارمسان برای هر نفر 1 تا 1.5 ق غ

روغن زیتون،نمک و فلفل بمقدار کافی

روش تهیه:

ابتدا سس پاستا را تهیه کنید.سیرها را رنده کنید و در روغن زیتون تفت دهید،سپس گوجه فرنگی های پوست کنده را که از قبل رنده کرده یا در مخلوط کن میکس کرده اید،اضافه کنید و چند لحظه تفت دهید.نمک و فلفل زده و آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید به غلظت مناسب برسد.


در این فاصله پاستا ها را در آب جوش بپزید و بمحض آب کشی سس را روی پاستا در بشقاب بریزید و تا پاستا و سس داغ هستند پنیر پارمسان را هم اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر نرم شود.

بدلخواه میتوانید کمی روغن زیتون و جعفری خرد شده روی پاستا بریزید و میل کنید.