مواد لازم:
پاستا مدل پنه برای هر نفر 1 لیوان
گوجه فرنگی درشت 2 عدد
سیر 5 تا 7 حبه
آب مرغ 1 فنجان(یا عصاره مرغ حل شده در آب جوش)
پنیر پارمسان برای هر نفر 1 تا 1.5 ق غ
روغن زیتون،نمک و فلفل بمقدار کافی
روش تهیه:
ابتدا سس پاستا را تهیه کنید.سیرها را رنده کنید و در روغن زیتون تفت دهید،سپس گوجه فرنگی های پوست کنده را که از قبل رنده کرده یا در مخلوط کن میکس کرده اید،اضافه کنید و چند لحظه تفت دهید.نمک و فلفل زده و آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید به غلظت مناسب برسد.
در این فاصله پاستا ها را در آب جوش بپزید و بمحض آب کشی سس را روی پاستا در بشقاب بریزید و تا پاستا و سس داغ هستند پنیر پارمسان را هم اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر نرم شود.
بدلخواه میتوانید کمی روغن زیتون و جعفری خرد شده روی پاستا بریزید و میل کنید.
salam khobi?ajab webloge bahali dari
be manam sar bezan
rasti age tabadole link mikoni mano ba onvane shahre sargami va download (be farsi) link kon badesh linketo befrest baram
montazeretam
bia forum ham nazar bedeha
به به میسی
منم اسپاگتی گذاشتم
چه راحت ، امتحانش میکنم حتما ...
سلام
با دستور خاگینه تبریز به روزم
منتظرم گلم
عجب پاستای لذیذییییییییییییییییی
سلام خانمی به روزم
مدل ینه چیه دیگه؟
این پنیر پارمسان هم همینطور که ظاهراْ تو همهی غذاهای شما هست.
حالا ما که میکس نداریم چیجوری این غذاها رو درست کنیم؟
نمیشه بیایم همونجا بخوریم؟
(:
در هر حال برای من که طرفدار شیکمم، جای باحالیه اینجا!
عزیزم پنه همین مدل پاستاست که تو عکس می بینید.
پنیر پارمسان هم یک جور پنیر ایتالیایی فوق العادست که تو ایران هم هست.از سوپرمارکتها میتونید تهیه کنید.
بعدشم عاشقش میشید و می بینید تو تمام غذاهای شما هم هست. ;)
پاستا پنه رو واقعا دوست دارم.
این روشی که شما درست کردی طعم واقعی پاستا س. مرسی عزیزم.