۳۹: خوراک زبان با سس قارچ

  

مواد لازم:

زبان گوساله 1 عدد

پیاز متوسط 1 عدد

قارچ یک بسته کوچک

شیر 1 لیوان

مخلوط پنیر گودای رنده شده و پنیر پارمسان 100 گرم

سیر 1 تا 2 حبه

آرد 1 ق غ

جعفری خرد شده 1 تا 2 ق غ

نمک،فلفل،روغن یا کره بمقدار لازم

روش تهیه:

زبان گوساله را با پیاز خرد شده و نمک آب پز کنید.(با زودپز 1 ساعت کافی است.)

قارچها را بشکل ورقه ای خرد کنید و با چند قطره آبلیمو(برای جلوگیری از سیاه شدن) روی حرارت متوسط بگذارید،آب پس خواهد داد،هم بزنید و صبر کنید تا آبش کشیده شود،میتوانید کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید.

زبان پخته شده را بعد از اینکه کمی سرد شد بشکل حلقه حلقه برش دهید،پوستش را جدا کنید و در کمی روغن تفت دهید،دقت کنید چون خیلی سریع سرخ میشود.

الان نوبت تهیه سس غذاست:سیر را رنده ریز کنید و در کمی کره تفت دهید،آرد را اضافه کنید و هم بزنید دقت کنید که نسوزد.

نیمی از شیر را اضافه کنید و هم بزنید.کمی که غلیظ شد جعفری و قارچهای تفت داده شده را اضافه کنید.بعد نوبت ما بقی شیر است و با کمی فاصله پنیرهای گودا و پارمسان.

نمک و فلفل هم اضافه کنید.(دقت کنید نمک و فلفل دلخواه غذا را در سه مرحله پخت زبان،تفت دادن زبان و قارچ و سس به غذا بیافزایید.)

سس باید به غلظت مطلوب برسد(نه شل و ول باشد و نه سفت.) پنیرها باید کاملا حل شوند و سس یکدستی بدست بیاید.

سس آماده را روی قطعات زبانی که از قبل در ظرف مورد نظر چیده اید بریزید و با سالاد و نان سرو کنید.

غذای بسیار خوشمزه ای خواهد شد!

نظرات 8 + ارسال نظر
زهرا عرفانی جمعه 9 مهر‌ماه سال 1389 ساعت 09:04 ب.ظ http://www.101recipe.com

سلام عزیزم. خیلی عالی شده گلم.
این یه تفت کوچولو دادن بعد از پخت خیلی کار جالبیه. تا حالا به ذهنم نرسیده بود.
مطمئنا کمک میکنه که طعمش خیلی عالی بشه.
زحمت کشیدی گلم.

مامان تینا و سینا جمعه 9 مهر‌ماه سال 1389 ساعت 09:12 ب.ظ http://ashpazi.blogfa.com/

وای زبان با سس قارچ چه ترکیب محشری میشه ، دلم هزار لا ضعف رفت مانلی جان ...

گلی شنبه 10 مهر‌ماه سال 1389 ساعت 01:59 ب.ظ http://goli-kitchen.persianblog.ir/

من خیلی زبان دوس دارم ولی خودم تا به حال درست نکردم ....

گیسو دوشنبه 12 مهر‌ماه سال 1389 ساعت 05:24 ب.ظ http://dastpokht.blogfa.com

سلام مانلی جون
منم یه وبلاگ‌ آشپزی دارم
خوشحال میشم بهم سر بزنی
اگه خوشت اومد خبرم کن تا تبادل لینک داشته باشیم
شاد باشی

ریحانه سه‌شنبه 13 مهر‌ماه سال 1389 ساعت 03:46 ب.ظ http://zanbagh23.blogfa.com/

سلام دوست خوب به به چه خوراکی خسته نباشی
دوست عزیز با تبادل لینک موافقی؟
به من هم سر بزن خوشحال می شوم

مطبخ فــَرا شنبه 17 مهر‌ماه سال 1389 ساعت 09:11 ق.ظ http://matbakhefara.parsiblog.com

وای من عاشق خوراک زبانم ... با سس قارچ تا به حال امتحان نکردم فکر می کنم عالی باشه ....

بابک شنبه 17 مهر‌ماه سال 1389 ساعت 07:03 ب.ظ http://www.idmarket.blogfa.com

سلام..
وبلاگ بسیار خوب،پر محتوا و موفقی داری...بهت تبریک میگم.
من به تازگی یک وبلاگ راه اندازی کردم،فعلا اول راه هستم ولی تا یه مدت دیگه حسابی پر محتوا میشه. جسارت نباشه،دوست دارم با هم تبادل لینک کنیم. یک نگاه به وبلاگ من بنداز اگر از پست هایی که گذاشتم خوشت اومد منو لینک کن(جواهرات و صندل زنانه) و تو بخش نظرات خبر بده تا من فورا شما رو لینک کنم.
ممنونم.

سمیرا یکشنبه 25 مهر‌ماه سال 1389 ساعت 02:05 ب.ظ

سلام
ببخشید تو یکی از غذا هاتون از پاپریکا استفاده کرده بودین میشه بگین چی هست و از کجا میشه تهیه کرد

ممنون

این پست رو ببینید:
http://maneliskitchen.blogsky.com/1389/01/17/post-28/

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد