۴۳: چیزکیک شکلاتی


مواد لازم:

پنیر خامه ای 450 الی 500 گرم

خامه 1 بسته

شکر به میزان دلخواه

شکلات تخته ای 150 گرم

بیسکویت ساقه طلایی دوسوم بسته

کره 100 گرم

پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری

(این مواد مناسب قالب کمربندی 24 سانتی متری است اما اگر بخواهید ارتفاع کیک از تصویری که می بینید بیشتر شود باید مواد را زیاد کنید.بشخصه چیز کیک را نازک می پسندم.)

روش تهیه:

ابتدا باید بیس چیز کیک را تهیه کنید.بیسکویت را که بهتر است ساقه طلایی یا دایجستیو باشد آسیاب کنید.چون این چیزکیک شکلاتی است می توانید به بیسکویت آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو هم اضافه کنید.

کره را آب کنید و روی بیسکویتها بریزید،مخلوط کنید و کف قالب کمربندی 24 سانتی متری را با این مخلوط به قطری نیم سانتی متر بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید.

برای تهیه قسمت پنیری بهتر است برای مدت لااقل دوساعت پنیر را در آب سرد قرار دهید تا نمک اضافی آن گرفته شود.سپس پنیر،خامه ،شکر و شکلاتی را که از قبل با روش بن ماری آب کرده اید با هم مخلوط کرده و بخوبی بزنید.(توجه کنید چون خود شکلات هم شیرین است زیاد شکر نریزید)

پودر ژلاتین را در 2 ق آب سرد حل کنید و روی بخار کتری بگذارید تا شفاف شود.مخلوط پنیر و خامه را روی حرارت خیلی ملایم گرم کنید و سپس محلول ژلاتین را به آن بیفزایید.مخلوط پنیری را درون قالب و روی بیس بیسکویتی بریزید و بگذارید چند ساعت در یخچال بماند تا آماده شود. 

 

تزیین دلخواه خود را انجام دهید و قالب را باز کنید.

دسر بسیار خوشمزه ای آماده خوردن دارید،نوش جان!