۴۴: چیکن پیکاتا

 

مواد لازم(دو تا سه نفر):

1- سینه مرغ کامل و از وسط با برش طولی نصف شده 2 عدد

2- آرد 3 ق غ

3- نمک

4- فلفل

5- پاپریکا ½ ق غ

6- یک ق غ کره

7- سه ق غ روغن سرخ کردنی

8- سه عدد لیموتازه کوچک

9- جعفری تازه خرد شده 2 ق غ

روش پخت:

سینه های مرغ را می توانید برای بزرگ تر شدن لای کیسه پلاستیکی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید.در ظرفی آرد،نمک،فلفل و پاپریکا را مخلوط کرده و سینه های مرغ را در آن بغلتانید ودر روغن با حرارت ملایم سرخ کنید،تا هر دو طرف آنها طلایی شود.

سینه های مرغ را کنار بگذارید و  دو قاشق آب و آب لیموهای تازه،1 قاشق کره و نیم ق چ آرد را به روغن باقی مانده در ظرفی که مرغها را سرخ کردید اضافه کنید و هم بزنید.کمی که غلیط شد مقدار حدود دو قاشق جعفری تازه خرد شده  را اضافه کنید و سس تهیه شده را روی مرغها بریزید.