۴۴: چیکن پیکاتا

 

مواد لازم(دو تا سه نفر):

1- سینه مرغ کامل و از وسط با برش طولی نصف شده 2 عدد

2- آرد 3 ق غ

3- نمک

4- فلفل

5- پاپریکا ½ ق غ

6- یک ق غ کره

7- سه ق غ روغن سرخ کردنی

8- سه عدد لیموتازه کوچک

9- جعفری تازه خرد شده 2 ق غ

روش پخت:

سینه های مرغ را می توانید برای بزرگ تر شدن لای کیسه پلاستیکی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید.در ظرفی آرد،نمک،فلفل و پاپریکا را مخلوط کرده و سینه های مرغ را در آن بغلتانید ودر روغن با حرارت ملایم سرخ کنید،تا هر دو طرف آنها طلایی شود.

سینه های مرغ را کنار بگذارید و  دو قاشق آب و آب لیموهای تازه،1 قاشق کره و نیم ق چ آرد را به روغن باقی مانده در ظرفی که مرغها را سرخ کردید اضافه کنید و هم بزنید.کمی که غلیط شد مقدار حدود دو قاشق جعفری تازه خرد شده  را اضافه کنید و سس تهیه شده را روی مرغها بریزید.

نظرات 9 + ارسال نظر
پیشتاز جمعه 21 مرداد‌ماه سال 1390 ساعت 04:23 ب.ظ http://www.1717.dxd.ir

سلام دوست عزیز وبلاگ عالی داری و زیبا اگه مایل به تبادل لینک هستی مارا با این اسم لینک کند
۩۞۩ سینما و دانلود فیلم ۩۞۩ وبعد خبر بدین ما شما را با چه اسمی لینک کنیم

site01 جمعه 21 مرداد‌ماه سال 1390 ساعت 04:43 ب.ظ http://www.site01.tk

۵۴۰۹۸۴۹۴بهترین فرصت زندگی شما برای ثروتمند شدن مجموعه ای بی نظیر برای اولین بار در ایران برای کسانی که می خواهند بهتر زندگی کنند و از کمترین وقت و هزینه بیشترین سود را ببرند.برای آگاهی از جزییات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
http://www.site01.tk

سهیلا جمعه 21 مرداد‌ماه سال 1390 ساعت 06:07 ب.ظ

به نظرم اگه منبع رو هم میگفتی بد نبود که میگفتی از وبلاگ کارگاه اشپز سازی اینو برداشتی دزدی کار خوبی نیست

دوست عزیز بنده این مطلب و عکس رو خودم تهیه کردم و اصلا این سایت که شما میگید رو تا حالا ندیدم.بد نبود لینک رو میزاشتید! وقتی یک غذا ابتکاری نباشه ممکنه دو نویسنده بدون اطلاع از کار هم یک غذا رو در سایتشون قرار بدن.در ضمن این وبلاگ حدود سه ساله که داره با عکس و مطلب اختصاصی آپدیت میشه و تا حدودی بین مخاطبان شناخته شده هست.تهمت زدن بی اساس و بی دلیل و مدرک کار عاقلانه و انسانی ای نیست...شما دزدید که میخواید اعتبار دیگران رو بدزدید
.....
الان رفتم و پیدا کردم و سایت رو دیدم این دو دستور کلی با هم فرق دارن.جالبه رسپی چیکن پیکاتا یک غذای ایتالیاییه و احتمالا توی سایتها و کتایهای زیادی بجز سایتی که شما سنگشو به سینه میزنید وجود داره ...تعجب می کنم از آدمهایی که از سر حسادت و بی فکری حرفی می زنن که خودشون رسوا میشن!
اینم لینک اون سایت برای قضاوت شما و دیگران:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html

تستر کوچیکه دوشنبه 24 مرداد‌ماه سال 1390 ساعت 09:49 ب.ظ http://tosterr.persianblog.ir

وااای چه غذای چشمک زنیه به به!
دست گلت درد نکنه :*

Mahshid شنبه 12 شهریور‌ماه سال 1390 ساعت 05:25 ق.ظ http://www.Roozmenu.com

به نام خدا که بی شک نامش آرامش دهنده قلبهاست
مدیر محترم وبلاگ
با عرض سلام و احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

احتراما بدینوسیله از شما دعوت بعمل می آید تا عضو افتخاری روزمنو ، محبوبترین انجمن تخصصی آشپزی با عناوین برتر " چی بپزم؟ "، مسابقه آشپزی، آشپزی سنتی، آشپزی سنتی شهرهای ایران، آشپزی ملل، آشپزی مدرن، شیرینی پزی، نان و دسر، فوت و فن های آشپزی، آشپزی به سبک خانمهای کارمند، مهمانداری و پذیرایی، مادر و کودک، مسابقه عکس کودک، فرهنگ و ادب، هنرهای دستی، خیاطی، بحث های کارشناسی و مشاوره حقوقی خانواده، روانشناسی و مشاوره کودک و خانواده، هنرهای نمایشی، دکوراسیون داخلی، خانه و خانه داری و ... باشید.
در صورت تمایل برای تبادل لینک اطلاع دهید تا نام وبلاگ شما در عنوان وبلاگهای همراهان روزمنو درج شود.
در ضمن شما میتوانید با عضویت در روزمنو هر یک از دستورهای غذایی خود را در تاپیک مربوطه ایجاد نمایید تا لینک آن در بخش " چی بپزم ؟ " روزمنــو هم قرار گیرد.

مهشید پورمرادیان – مدیر روابط عمومی روزمنو
روزمنو/خانه من/خانه تو
www.RoozMenu.com
http://Chibepazam.Roozmenu.com

خانوم سر آشپز چهارشنبه 6 مهر‌ماه سال 1390 ساعت 02:21 ب.ظ http://khoshmaze26.blogfa.com

سلام
خوبی؟
دعوتت می کنم از وب منم دیدن کنی که دستورات غذایی متوع و آسونی رو داره
اگه با تبادل لینک هم موافقی خبرم کن
منتظر حضور سبزت هستم....
راستی رمز هم اینه :kaktus
تایید نزن!

مانی سه‌شنبه 20 دی‌ماه سال 1390 ساعت 01:51 ب.ظ

بسیار عالی

negin جمعه 23 تیر‌ماه سال 1391 ساعت 02:09 ق.ظ http://neginchef.blogfa.com


سلام دوست عزیز. وبلاگ خوبی داری. خوشمزه و خوش آب . رنگ
منم با رسیپی های جدید آپم.
اگر مایل به تبادل لینک بودی خبرم کن.
شاد شاد شاد باشی.

مهناز سه‌شنبه 31 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 08:42 ب.ظ

شمش طلا جایزه ببرید
سلام دوستای خوبم
1. یک دونه عصاره زعفرون الیت بخربد
2. جلدشو به صندوق پستی 131851185 بفرستید
3. یک شمش طلا برنده بشید
توی وب سایت من و الیت هم اگه عضو بشین هر ماه به 22 نفر جایزه نتبوک، تبلت، کتاب آشپزی سامان گلریز و بسته هدیه برنده می شین.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد