48: پاستا با فیله مرغ و سس پٍستو

مواد لازم(برای 2 نفر خورنده معمولی!):

پاستای فرمی 2 لیوان

فیله مرغ حدود 300 گرم

ریحان دو دسته(نزدیک به 100 گرم)

گردو ساییده شده 2 الی 3 ق غ

روغن زیتون حداقل 2 ق غ

سیر 2 الی 3 حبه

پنیر پارمزان 1 ق غ

نمک و فلفل سیاه به قدر دلخواه

روش تهیه:

سس پستو یک سس معروف ایتالیایی است که بشکل آماده هم در بازار هست اما بنظر من خونگی اش لطف دیگه ای داره و واقعا خوشمزه است.

پاستایی که با سس پستو درست می کنید جز خوشمزه ترین پاستاهایی میشه که در عمرتون خوردید،قول میدم!



این سس رو برای مدت چند روز در یخچال و برای مدت زیادتر در فریزر هم میتونید نگهداری کنید.

ریحان شسته،سیر،روغن زیتون،گردو و نمک و فلفل و پنیررو با هم توی مخلوط کن بریزید .البته من پنیر پارمزان تو خونه نداشتم.اگه منعی برای مصرف چربی و کالری ندارید میتونید مقدار روغن رو تا چند قاشق هم بیشتر اضافه کنید.




تا درست شدن یک سس یکنواخت و غلیظ در مخلوط کن بگردونید.




فیله مرغ رو نگینی خرد کنید و بهراه ادویه های مورد علاقه تون تفت بدید.پاپریکا و کمی نمک بنظرم انتخاب خوبیه، و در انتهای پخت سس پستو رو بهش اضافه کنید.



در قابلمه آب رو جوش بیارید و پاستا رو با نمک و کمی روغن بپزید و بعد از آبکش کردن به تابه مرغ و سس اضافه کنید و دو سه دقیقه روی حرارت ملایم با هم مخلوط کنید و تفت بدید و سپس در ظرف موردنظر برای سرو بریزید.

در کمتر از نیم ساعت غذای لذیذتون آماده میشه.نوش جان!

47: فلافل

مواد لازم:

نخود 400 گرم

سیب زمینی متوسط 1 عدد

سیر 3 الی 4 حبه

فلفل قرمز تند 1 ق غ

زردچوبه 1.5 ق غ

زیره 1.5 ق م

گرد تخم گشنیز 1.5 ق م

نمک به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن

این مقدار مواد برای تهیه 44 عدد فلافل توپی کوچک کافی است.



روش تهیه:

نخود در این غذا خام استفاده میشود و حداقل از 24 ساعت قبل باید خیسانده شود.من 48 ساعت قبل خیساندم و چندبار آب آن را عوض کردم.

بعد از آب کشی نخود،همراه با سیب زمینی خام و سیر در دستگاه غذاساز یا چرخ گوشت بریزید.


تا زمانی که بصورت خمیری با ذره های ریز نخود دربیاید بگردانید.




سپس ادویه ها را اضافه کنید و همراه با یکی دو قاشق آب حسابی ورز دهید تا یکدست و چسبناک شود.

بشکل توپهای کوچک دربیاورید یا با قالب مخصوص فلافل قالب بزنید.



در ظرف کوچکی روغن بریزید تا روغن در آن بالا بیاید.باید در روغن داغ غوطه ور شود.

هر چند لحظه یکبار به آرامی فلافل ها را بچرخانید و وقتی برنگ قهوه ای-طلایی درآمدند درآورید و روی حوله آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی اش خارج شود.جالب است که این غذا روغن زیادی جذب نمی کند.



این غذا را می توانید بشکل ساندویچ همراه با گوجه،انواع کچاپ ها،سس یا ترشی انبه،پیاز و جعفری و ...سرو کنید.

فلافل بخاطر نداشتن گوشت،وجود پروتئین گیاهی و فیبر بالا غذای سالمی است.

پ.ن:فلافل در جزییات بشکلهای بسیار مختلفی تهیه می شود.این دستور پیشنهاد همکارم بود و خوشمزه هم از آب درآمد.