49: مرغ پرتقالی

مواد لازم:

تکه های مرغ (ران و سینه) به تعداد لازم

پرتقال 2 عدد

لیمو ترش  درشت 2 عدد

پیاز متوسط 1 عدد

ادویه ایتالیایی(مخلوط مساوی از سبزیهای خشک شامل رزماری،ریحان،آویشن،گشنیز،مرزه و پودرسیر) 1 ق غ

پاپریکا 1 ق م

روغن زیتون 1 ق غ

رزماری تازه 2 شاخه کوچک

پودر سیر، نمک، فلفل و شکر به میزان لازم

روش تهیه:

آب یکی از پرتقالها و یکی از لیموها را بگیرید و به آن کمی نمک (1 ق م)و کمی شکر (1 ق م) و روغن زیتون اضافه کنید و روی تکه های مرغ که در ظرف مناسب فر چیده ایدبریزید و زیر و رو کنید.سپس فلفل سیاه، پاپریکا، پودرسیر، ادویه ایتالیایی و نمک را روی مرغها بریزید و با فرچه همه جا پخش کنید. لااقل یک ساعت صبر کنید.می توانید حتی از شب قبل این کار را انجام دهید.




سپس پرتقال و لیمو باقی مانده را حلقه حلقه کنید و به همراه پیاز خرد شده زیر و بین تکه های مرغ بریزید.شاخه های رزماری تازه را هم سالم بین مرغها بگذارید.من کمی هم رزماری خشک روی مرغها پاشیدم.



فر را گرم کنید و مرغها را حدود یک ساعت بدون پوشش در 250 درجه بپزید.وقتی آماده است که اگر چنگال در مرغها فروکنید مایع روشن و روغنی خارج شود نه خونالود.

اگر مشکل کلسترول و نگرانی برای اضافه وزن ندارید می توانید از تکه های مرغ با پوست استفاده کنید که هم سس زیر غذا را چرب تر می کند و هم بعد از برشته شدن زیباتر بنظر می آید.

در هر صورت این غذا خیلی خوشمزه است و طعم جدید و دلپذیری دارد. حتما امتحان کنید!