۱۰: تَبوله

 

مواد لازم:

1-       بلغور (ترجیحا ریز) دو سوم پیمانه

2-       جعفری و گشنیز خرد شده یک و نیم پیمانه

3-       پیازچه با ساقه سبز حلقه حلقه شده نیم پیمانه

4-       نعنا خرد شده نیم پیمانه

5-       گوجه فرنگی 1 عدد درشت

6-       روغن زیتون یک چهارم پیمانه

7-       آبلیمو و نمک و فلفل قرمز

روش تهیه:

 تَبوله یک سالاد عربی است و در کشورهای لبنان،سوریه و فلسطین مرسومه.خیلی خوشمزه است و همین طور تو سفره ما ایرانیها تازه و جالبه.مفید هم نگفته پیداست که هست!

بلغور استفاده شده در این سالاد پخته نمی شه.اما به مدت طولانی می تونیم اون رو بخیسونیم،جوری که کاملا نرم می شه.می تونیم 24 ساعت قبل اونو توی آب بریزیم.

روغن زیتون،آب لیمو(ترجیحا آب لیموی تازه ) و نمک و فلفل رو بعنوان سسش استفاده می کنیم.

کار نهایی هم اینه که بلغور رو با سبزیجات خرد شده ، و گوجه نگینی شده و سسی که تهیه می کنیم مخلوط کنیم.کف ظرف هم می تونیم چند برگ کاهو باز شده بزاریم و سالاد رو بریزیم روش.

روی سالاد رو هم با زیتون(ترجیحا سیاه) و پیازهای حلقه شده تزیین می کنیم و کاملا بهش یه فضای عربی-مدیترانه ای می دیم!

معمولا هم نسبت به سالادهای دیگه به مقدار کمتری سرو میشه.