۲۰: تارت سنتی انگلیسی با بادام


  

مواد لازم:

آرد سفید 150 گرم

کره 85+ 150 گرم

کمی نمک

1 تا 3 ق غ آب سرد

مربای مورد علاقه (میکس شده)2 تا 3 ق غ

شکر 4/3 لیوان

تخم مرغ 3عدد+1 زرده+1سفیده

بادام خام پوست کنده و آسیاب شده 1 و نیم لیوان

آب لیمو 1 ق م

خلال بادام برای تزیین 3/1 لیوان

 

روش پخت:

آرد را در یک کاسه بزرگ الک کنید و85 گرم کره قطعه قطعه شده و نمک را به آن افزوده و با حرکات نوک انگشت مخلوط کنید،بطوری که مثل شن ریز و یکدست شوند.در انتها 1 تا 3 قاشق آب را بیافزایید،مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.این خمیر را داخل کیسه پلاستیکی به مدت 15 تا نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

خمیر استراحت کرده را در یک ظرف مخصوص پای که چرب کرده اید باز کنید،لبه را هم بپوشانید  و 15 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید.خارج کنید،یک برگ کاغذ قنادی را روی خمیر قرار دهید،آنقدر لوبیا خام روی آن بریزید تا ظرف پر شود و به مدت 15 دقیق با حرارت170 درجه سانتی گراد یا 325 درجه فارنهایت در فر بپزید و خارج کنید.کاغذ و لوبیا ها را بردارید و با فرچه سفیده تخم مرغ روی خمیر مالیده و 5 دقیقه دیگر با همان درجه بپزید.

از فر خارج کنید و از مربای مورد علاقه تان که میکس کرده اید روی خمیر بریزید و یکنواخت روی کف پخش کنید.

برای تهیه مایه تویی 150 گرم کره را با 4/3 لیوان شکر مخلوط کرده و با همزن بهم بزنید تا یکنواخت شوند.بعد سه عدد تخم مرغ و یک زرده که با همزن مخلوط شده اند را به تدریج اضافه کرده و باز هم هم بزنید.در انتها بادام پودر شده و چند قطره آب لیمو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

این مایه را روی خمیر تارت بریزید و صاف کنید.با همان درجه 20 دقیقه در فر قرار دهید.بیرون بیاورید و خلال بادام را در سطح شیرینی بپاشید و 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.رنگ شیرینی باید طلایی-قهوه ای شود و پخت نباید آنقدر طولانی شود که خمیر سفت شود یا بسوزد.

 

پ.ن:اندازه لیوان 236 میلی لیتر است.