۲۲: آش گوجه فرنگی


مواد لازم(برای ۳ تا ۴ نفر):

گوجه فرنگی درشت پوست کنده ۳ عدد

سیر ۲ تا ۳ حبه

پیاز کوچک ۱ عدد

لپه یک چهارم لیوان

برنج نصف لیوان

سبزی آش نصف لیوان

آبغوره یک سوم لیوان

نمک،فلفل،زردچوبه

عصاره مرغ یا گوشت ۱ عدد


روش پخت:

لپه را از یکی دو ساعت قبل بخیسانید.گوجه فرنگی،پیاز و سیر  و عصاره را در قطعه قطعه کنید و در مخلوط کن بریزید و پوره کنید.ابتدا لپه را به مدت ده دقیقه با مقدار کافی آب بپزید،سپس برنج و پوره گوجه فرنگی و نمک و ادویه جات را اضافه کنید و نیم ساعت با حرارت ملایم و قابلمه ای با در نیمه باز بپزید.

بعد سبزی و آبغوره را بیافزایید و اجازه بدهید تا آش جا بیفتد و رنگ و لعاب مناسب پیدا کند.

میتوانید بجای آب از آب مرغ یا آب گوشت استفاده کرده و عصاره را حذف کنید،با وجود اینکه این آش بخودی خود خوشرنگ است اما اگر دوست دارید کاملا قرمز شود کمی هم رب اضافه کنید. این آش سبک،کمی ترش و بسیار خوشمزه است.