لپه را از یکی دو ساعت قبل بخیسانید.گوجه فرنگی،پیاز و سیر و عصاره را در قطعه قطعه کنید و در مخلوط کن
بریزید و پوره کنید.ابتدا لپه را به مدت ده دقیقه با مقدار کافی آب بپزید،سپس برنج
و پوره گوجه فرنگی و نمک و ادویه جات را اضافه کنید و نیم ساعت با حرارت ملایم و
قابلمه ای با در نیمه باز بپزید.
بعد سبزی و آبغوره را بیافزایید و اجازه بدهید تا آش جا
بیفتد و رنگ و لعاب مناسب پیدا کند.
میتوانید بجای آب از آب مرغ یا آب گوشت استفاده کرده و
عصاره را حذف کنید،با وجود اینکه این آش بخودی خود خوشرنگ است اما اگر دوست دارید
کاملا قرمز شود کمی هم رب اضافه کنید. این آش سبک،کمی ترش و بسیار خوشمزه است.