۲۳: دسر نسکافه


 

مواد لازم:

کافی میکس(3 in 1) بیست گرمی دو بسته

پودر ژلاتین دو و نیم ق غ

پودر کاکائو ۲ ق غ

شکر یا حبه قند به میزان مورد علاقه

روش تهیه:

این دسر برای دوستداران طعم قهوه میتونه خیلی مطلوب باشه و اگه شما هم از اون دسته افراد هستید توصیه می کنم حتما درستش کنید.میزان شیرینی و تلخی اش رو هم کاملا سلیقه ای می تونید تنظیم کنید.

هر بسته کافی میکس رو در ۱ لیوان آب جوش حل کنید.من برای هر کدوم ۴ حبه قند متوسط در آب جوش حل کردم.۲ قاشق پودر کاکائو رو هم در همون مخلوط بریزید،پودر کاکائو ته نشین میشه و وقتی دسر رو بگردونید میبینید که رنگ قسمتهای بالایی اون تیره تره و  زیباتر بنظر میاد.اگر هم مایل نباشید میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید.

پودر ژلاتین رو در ۲ قاشق آب حل کنید و روی بخار کتری قرار بدید تا حل و شفاف بشه.سپس در مخلوط کافی میکس بریزید و خوب هم بزنید.در قالب مورد نظر بریزید و ۵ ساعت در یخچال بگذارید.برای برگردوندن دسر قالب رو چند لحظه در آب گرم قرار بدید و بعد روی بشقابی که از قبل مرطوب کردید برگردونید.