۲۴: خورش کرفس


 

مواد لازم(۳تا ۴ نفر): 

ساقه کرفس خرد شده  یک و نیم لیوان

گوشت گوساله خورشی ۴۰۰گرم

برگ کرفس خرد شده دوسوم لیوان

نعنا و جعفری خرد شده نصف لیوان

پیاز متوسط ۱ عدد

لیمو عمانی یا غوره باندازه دلخواه

روغن،نمک،فلفل و زردچوبه باندازه کافی 

روش پخت:

پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا بلوری شود.فلفل و زردچوبه را بیافزایید و کمی بیشتر تفت دهید.گوشت را اضافه کنید و تا کشیده شدن آبش تفت دهید.

سبزی ها و ساقه کرفس را هم با مقدار کمی روغن بطور جداگانه تفت دهید،سپس گوشت و کرفس و سبزی ها را با آب یا آب گوشت کافی در ظرف مورد نظر بریزید و بگذارید ۱ ساعت(با زودپز) با حرارت متوسط بپزند.بعد غوره  و نمک را اضافه کنید.(اگر لیمو عمانی استفاده می کنید،سوراخ کنید و از ابتدا با بقیه مواد بپزید.)

اجازه دهید پخت تا زمان جا افتادن خورش ادامه پیدا کند.اگر دوست داشته باشید خورش لعابدارتر باشد کمی آرد برنج را با روغن و زردچوبه تفت دهید و قبل از کشیدن به آن اضافه کنید و با پلو میل کنید.

اگر از قابلمه معمولی استفاده کنید زمان پخت طولانی تر میشود،چون کرفس جز بافتهای گیاهی سخت است.

خورش کرفس بسیار خوش عطر و خوشمزه و مفید است.