پاپریکا ادویه ای اصالتا مجارستانی است که بخاطر رنگ زیبا و طعم فوق العاده اش شهرت جهانی دارد.در تهیه انواع خورشها و گولاشها و همچنین غذاهای گوشتی مثل مرغ و ماهی و ...استفاده میشود. شخصا بسیار از این ادویه خوشم اومده و چون تو ایران ندیدم خودم همیشه تهیه می کنم. مواد لازم: فلفل دلمه ای قرمز ۶ تا ۷ عدد روش تهیه: فلفلها را بشویید و به شکلی که در تصویر می بینید قطعه قطعه کنید و در بشقاب یا سینی بچینید. سینی را روی شوفاژ،بخاری یا پنجره نور گیر قرار دهید و بین یک هفته تا ده روز زمان دهید تا کاملا خشک شوند.
سپس آسیاب کنید و پس از الک کردن در ظرف مورد نظر بریزید. |