مواد لازم: پاستا ۲ لیوان مرغ نصف سینه کامل قارچ چند عدد در صورت تمایل آرد ۲ ق غ کره ۱ ق غ شیر نصف پیمانه پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم پنیر پارمسان ۲ ق غ پاپریکا ۱ ق م پودر سیر ۱ ق م نمک و فلفل به میزان دلخواه روش تهیه: ابتدا سینه مرغ را که یخش کمی باز شده با چاقو به قطعات تقریبا نازک و کوچک ببرید. سپس کف ماهیتابه را کمی چرب کرده و قطعات مرغ را همراه با پودر سیر،پاپریکا و نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند.قارچ را هم ورقه کرده و تفت دهید پاستا را هم در آب جوش ریخته و با نمک و اندکی روغن بپزید و آبکش کنید. برای تهیه سس سفید کره را آب کنید و آرد را در آن با حرارت ملایم تفت دهید و سپس شیر را اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.(نه خیلی روان و نه سفت) در انتها در ظرف پیرکس یک لایه پاستا بریزید به ترتیب مرغ،قارچ سس سفید و پنیر پیتزای مخلوط شده با پارمسان بریزید و لایه های بعدی را به همین تزتیب تا تمام شدن مواد بچینید.
در انتها روی غذا را با پنیر بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از پیش داغ شده قرار دهید تا رویه غذا طلایی شود.می توانید از ترکیب ماکرو ۵۴۰ درجه با گریل هم بمدت ۵ دقیقه استفاده کنید.
|