۲۹: خورش فسنجان


 

مواد لازم:

مرغ برای هر نفر یک ران یا یک تکه سینه

زعفران حل شده در آبجوش نصف استکان

رب انار دوسوم لیوان الی ۱ لیوان

گردو چرخ شده برای هر نفر یک پیمانه پلوپز

در صورت تمایل به میزان دلخواه

نمک مقدار کم

پیاز رنده شده یک عدد متوسط

روغن مقدار خیلی کم

روش تهیه:

ابتدا تکه های مرغ را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.سپس درآورید و کنار بگذارید.باز هم با مقدار کم روغن،پیاز رنده شده را سرخ کنید و وقتی طلایی شد گردو چرخ شده را بیافزایید و ۵ دقیقه تفت دهید تا مزه خامی آن گرفته شود.

بعد میتوانید رب انار را که با حل کردن شکر در آن به طعم دلخواه درآورده اید را همراه با زعفران اضافه کنید.من همیشه فسنجان را با طعم ملس (نه شیرین نه ترش) درست می کنم.یادمان باشد زعفران تنها ادویه این خورش است.

سپس مقدار کافی آب اضافه کنید و پس از بجوش آمدن اجازه دهید یک ساعت با حرارت ملایم بجوشد.نمک بزنید و تکه های مرغ را اضافه کنید و تا جا افتادن خورش بگذارید با حرارت ملایم بپزد.نشانه خورش جا افتاده به غلظت مناسب رسیدن آن(نه خیلی سفت و نه شل بودن) و همین طور پس دادن روغن و تیره شدن رنگ خورش است.