۳۱: پوره سیب زمینی با مرغ و پنیر

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط ۵ عدد

سینه مرغ نصف یک عدد

شیرنصف تا دوسوم لیوان

کره ۷۰ گرم

نمک،فلفل،پایریکا،پودر سیر به میزان دلخواه

مخلوط پنیر(پیتزا،گودا،موتزارلا،پارمسان) ۲۰۰ گرم

روش تهیه:

ابتدا سیب زمینی ها را بپزید.می توانید برای پخت سیب زمینی آنها را به مدت ۱۲ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد در ماکروویو قرار دهید.فراموش نکنید در این روش باید حتما با چنگال در سیب زمینی ها سوراخ ایجاد کنید.

سینه مرغ را هم به قطعات کوچک ۲*۲ ببرید و با مقدار کمی روغن زیتون و همراه با نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر تفت دهید تا طلایی شوند.

سیب زمینی را رنده کنید و روی حرارت ملایم کم کم شیر و کره را باکمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.پوره باید یکنواخت شود و غلظتش نباید شل یا سفت باشد.اگر سفت شد کمی بیشتر شیر اضافه کنید.

از روی حرارت بردارید و به دو قسمت تقسیم کنید.نیمی را در ظرف مورد نظر بریزید،صاف کنید و رویش کمی از مخلوط پنیرها بپاشید.نیم دیگر پوره را روی پنیر بریزید صاف کنید و باز کمی پنیر بپاشید.قطعات مرغ را روی پنیرها قرار دهید و با فشار دست کمی در عمق پوره فرو کنید.روی مرغ را کاملا با پنیرها بپوشانید و به مدت ۵ دقیقه در ماکرو ویو با قدرت پایین و گریل قرار دهید تا رویه اش طلایی شود.

می توانید در فر قرار دهید و برای آب شدن پنیر و برشته شدن آن از گریل فر استفاده  کنید.

من این غذا را با سالاد و بدون نان سرو می کنم.