مواد لازم: قارچ 1 بسته کوچک بلغور گندم دوسوم 1 پیمانه شیر 2 لیوان خامه یک سوم لیوان عصاره مرغ یا آب مرغ نمک و فلفل روش تهیه: بلغور را یکی دو ساعت قبل بخیسانید.قارچ را بشکل ورقه ای خرد کنید و با مقدار کمی (حدود 5/1 لیوان) آب مرغ یا آب همراه عصاره و بلغور و نمک و فلفل حدود نیم ساعت الی چهل و پنج دقیقه بپزید. خامه را بزنید و با مقداری از شیر شل کنید،کنار بگذارید و باقی شیر را اضافه کنید.بگذارید سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد و به غلظت مناسب برسد.در ده دقیقه آخر خامه را هم اضافه کنید و سرو نمایید.با کمی جعفری تزیین کنید،کاری که دو تا شکمو به من وقتش رو ندادند!:D خیلی با عجله عکس گرفتم و قیافه سوپ چندان معلوم نیست.ببخشید! اما از پختن این سوپ پشیمان نمیشوید! |