ابتدا
سس پاستا را تهیه کنید.سیرها را رنده کنید و در روغن زیتون تفت دهید،سپس گوجه
فرنگی های پوست کنده را که از قبل رنده کرده یا در مخلوط کن میکس کرده اید،اضافه
کنید و چند لحظه تفت دهید.نمک و فلفل زده و آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید به
غلظت مناسب برسد.
در
این فاصله پاستا ها را در آب جوش بپزید و بمحض آب کشی سس را روی پاستا در بشقاب
بریزید و تا پاستا و سس داغ هستند پنیر پارمسان را هم اضافه کنید و هم بزنید تا
پنیر نرم شود.
بدلخواه میتوانید کمی
روغن زیتون و جعفری خرد شده روی پاستا بریزید و میل کنید.