۳۸: املت بادمجان

مواد لازم(برای دو نفر): 

بادمجان بزرگ ۱ عدد 

تخم مرغ دو عدد 

روغن بمقدار کافی 

نمک فلفل پاپریکا به مقدار کافی 

پنیر پارمسان ۱ ق غ 

روش تهیه: 

بادمجان را بشکل نگینی ریز و نازک خرد کرده و سرخ کنید.مقداری نمک و پاپریکا هم به آن اضافه کنید. 

سپس تخم مرغها را بزنید و روی بادمجان بریزید.فلفل و پنیر پارمسان را هم اضافه کنید. 

برای تزیین می توانید چند حلقه گوجه فرنگی هم قبل از ریختن تخم مرغها میان بادمجانها قرار دهید. 

خیلی خوشمزه است و سریع آماده میشود حتما امتحان کنید!