۳۹: خوراک زبان با سس قارچ

  

مواد لازم:

زبان گوساله 1 عدد

پیاز متوسط 1 عدد

قارچ یک بسته کوچک

شیر 1 لیوان

مخلوط پنیر گودای رنده شده و پنیر پارمسان 100 گرم

سیر 1 تا 2 حبه

آرد 1 ق غ

جعفری خرد شده 1 تا 2 ق غ

نمک،فلفل،روغن یا کره بمقدار لازم

روش تهیه:

زبان گوساله را با پیاز خرد شده و نمک آب پز کنید.(با زودپز 1 ساعت کافی است.)

قارچها را بشکل ورقه ای خرد کنید و با چند قطره آبلیمو(برای جلوگیری از سیاه شدن) روی حرارت متوسط بگذارید،آب پس خواهد داد،هم بزنید و صبر کنید تا آبش کشیده شود،میتوانید کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید.

زبان پخته شده را بعد از اینکه کمی سرد شد بشکل حلقه حلقه برش دهید،پوستش را جدا کنید و در کمی روغن تفت دهید،دقت کنید چون خیلی سریع سرخ میشود.

الان نوبت تهیه سس غذاست:سیر را رنده ریز کنید و در کمی کره تفت دهید،آرد را اضافه کنید و هم بزنید دقت کنید که نسوزد.

نیمی از شیر را اضافه کنید و هم بزنید.کمی که غلیظ شد جعفری و قارچهای تفت داده شده را اضافه کنید.بعد نوبت ما بقی شیر است و با کمی فاصله پنیرهای گودا و پارمسان.

نمک و فلفل هم اضافه کنید.(دقت کنید نمک و فلفل دلخواه غذا را در سه مرحله پخت زبان،تفت دادن زبان و قارچ و سس به غذا بیافزایید.)

سس باید به غلظت مطلوب برسد(نه شل و ول باشد و نه سفت.) پنیرها باید کاملا حل شوند و سس یکدستی بدست بیاید.

سس آماده را روی قطعات زبانی که از قبل در ظرف مورد نظر چیده اید بریزید و با سالاد و نان سرو کنید.

غذای بسیار خوشمزه ای خواهد شد!