مواد
لازم:
بادمجان
5 عدد
سیر
1 تا 2 حبه
تخم
مرغ 2 عدد
گردو
آسیاب یا خرد شده 2 تا 3 ق غ
پودر
سوخاری 1 تا 2 ق
نمک،فلفل،زردچوبه،روغن
به میزان لازم
روش
تهیه:
بادمجانها
را پس از شستن و خشک کردن با چنگال سوراخ کنید و روی شعله پخش با شعله متوسط گاز
کباب کنید،بطوری که پوستش کاملا برشته و سیاه شود.
سپس گوشت بادمجان کباب
شده را پس از سرد شدن با قاشق از داخلش
بیرون بیاورید و در کاسه بریزید.تخم مرغها ،سیر رنده شده، ادویه جات و گردو و پودر
سوخاری را اضافه کرده و خوب هم بزنید.در روغن کافی سرخ کنید. |