مواد
لازم:
ماش
1 پیمانه
عدس
سه چهارم پیمانه
برنج
یک دوم پیمانه
لوبیا
سفید یک چهارم پیمانه
آب
گوشت یا عصاره گوشت
نمک،فلفل،زردچوبه
پیاز
یک عدد متوسط
سبزی
آش نصف پیمانه
نعنا
خشک 1 ق غ
روغن
به مقدار کافی
روش
پخت:
24
ساعت حبوبات غذا(ماش،لوبیا،عدس) را بخیسانید و دو مرتبه هم آب آنها را عوض
کنید.سپس حبوبات را با آب گوشت بار بگذارید،20 دقیقه بعد برنج را هم اضافه کنید.در
اواسط کار نمک و اویه ها را بیافزایید.
حدود
یک ساعت و نیم طول می کشد تا آش جا بیفتد.(دانه ها خوب بپزند و غلظت مناسب پیدا
کند.)یک ربع قبل از اینکه غذا را بردارید سبزی آش را اضافه کنید.
در
انتها پیاز داغ و نعنا داغ درست کنید و به آش اضافه کنید.در صورت تمایل با کمی کشک
تزیین کنید و سرو نمایید.
ماش ، حاوی بسیاری از
مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد ؛ یعنی پرخاصیت و غیر چاق
کننده است. از این رو بهتر است در دوران رژیم لاغری حداقل هفته ای یک بار از ماش
استفاده شود چون بسیار زود هضم و غیر نفاخ است و به علت دارا بودن ویتامین A و D نیازهای بدن ما را تأمین می کند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید
است. |