۴۴: چیکن پیکاتا |
مواد لازم(دو تا سه نفر): 1- سینه مرغ کامل و از وسط با برش طولی نصف شده 2 عدد 2- آرد 3 ق غ 3- نمک 4- فلفل 5- پاپریکا ½ ق غ 6- یک ق غ کره 7- سه ق غ روغن سرخ کردنی 8- سه عدد لیموتازه کوچک 9- جعفری تازه خرد شده 2 ق غ روش پخت: سینه های مرغ را می توانید برای بزرگ تر شدن لای کیسه پلاستیکی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید.در ظرفی آرد،نمک،فلفل و پاپریکا را مخلوط کرده و سینه های مرغ را در آن بغلتانید ودر روغن با حرارت ملایم سرخ کنید،تا هر دو طرف آنها طلایی شود. سینه های مرغ را کنار بگذارید و دو قاشق آب و آب لیموهای تازه،1 قاشق کره و نیم ق چ آرد را به روغن باقی مانده در ظرفی که مرغها را سرخ کردید اضافه کنید و هم بزنید.کمی که غلیط شد مقدار حدود دو قاشق جعفری تازه خرد شده را اضافه کنید و سس تهیه شده را روی مرغها بریزید. |