46: اسکون

مواد لازم:

آرد سفید 240 گرم

بکینگ پودر 4 ق چ

شکر 4/1 لیوان

نمک 8/1 ق چ

کره  5 ق غ (منجمد شده در فریزر)

مویز یا کشمش 3/1 لیوان

شیر 4/3  لیوان

تخم مرغ 1 عدد

*منظور از لیوان،پیمانه آمریکایی (236 میلی لیتر) معادل لیوانهای معمول ایرانی است

روش تهیه:

اِسکون یا اِسکان یک نوع کلوچه اسکاتلندی است.برای تهیه این کلوچه خوشمزه ابتدا آرد،نمک،بکینگ­­پودرو شکر را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سپس کره را از فریزر خارج کرده و به حدود 8 تکه قسمت کنید و روی آرد بریزید. با نوک چنگال قطعات کره را ریز ریز کرده و به تدریج به خورد آرد بدهید،بطوری که حالتی شبیه به شن پیدا کند. رعایت این نکته در تهیه این کلوچه خیلی مهم است!

سپس شیر و در نهایت کشمش یا مویز را اضافه کنید و هم بزنید.مخلوط شما نباید خیلی سفت و یا شل باشد.روی تخته مقداری آرد بپاشید و خمیر را را بعد از کمی ورز دادن  بشکل مستطیل روی آن پهن کنید جوری که حدود یک تا یک و نیم سانت قطر داشته باشد.آن را به چند تکه مربع شکل تقسیم کنید و با فرچه تخم مرغ زده را روی کلوچه ها بمالید. 

 

فر را از قبل روی 250 درجه داغ کنید و کلوچه­ها را 15 دقیقه درون فر بگذارید و سپس خارج کنید. این کلوچه خوراکی مناسبی برای صرف میان­وعده با چای است،حتما درست کنید!