مواد لازم:
آرد سفید 240 گرم
بکینگ پودر 4 ق چ
شکر 4/1 لیوان
نمک 8/1 ق چ
کره 5
ق غ (منجمد شده در فریزر)
مویز یا کشمش 3/1 لیوان
شیر 4/3
لیوان
تخم مرغ 1 عدد
*منظور از لیوان،پیمانه آمریکایی (236 میلی
لیتر) معادل لیوانهای معمول ایرانی است
روش تهیه:
اِسکون یا اِسکان یک نوع کلوچه اسکاتلندی
است.برای تهیه این کلوچه خوشمزه ابتدا آرد،نمک،بکینگپودرو شکر را در ظرفی با هم
مخلوط کنید. سپس کره را از فریزر خارج کرده و به حدود 8 تکه قسمت کنید و روی آرد
بریزید. با نوک چنگال قطعات کره را ریز ریز کرده و به تدریج به خورد آرد
بدهید،بطوری که حالتی شبیه به شن پیدا کند. رعایت این نکته در تهیه این کلوچه خیلی
مهم است!
سپس شیر و در نهایت کشمش یا مویز را اضافه کنید
و هم بزنید.مخلوط شما نباید خیلی سفت و یا شل باشد.روی تخته مقداری آرد بپاشید و
خمیر را را بعد از کمی ورز دادن بشکل
مستطیل روی آن پهن کنید جوری که حدود یک تا یک و نیم سانت قطر داشته باشد.آن را به
چند تکه مربع شکل تقسیم کنید و با فرچه تخم مرغ زده را روی کلوچه ها بمالید.
فر را از قبل روی 250 درجه داغ کنید و کلوچهها را 15 دقیقه درون فر بگذارید و سپس خارج کنید.
این کلوچه خوراکی مناسبی برای صرف میانوعده با چای است،حتما درست کنید!
|