45: کوکوی سه لایه

کوکوی سه­ لایه

مواد لازم :

سبزی کوکو  یک لیوان

سیب زمینی متوسط دوتا سه عدد

تخم­مرغ  سه عدد

روغن دو ق غ

گوشت چرخ­کرده 100 گرم

پیاز کوچک  یک عدد

پنیر پیتزا چهار ق غ

نمک،فلفل،زردچوبه،رب گوجه به اندازه دلخواه

گردو و زرشک مقداری

روش پخت:

پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید.گوشت چرخ­کرده را اضافه کرده و با ادویه­جات مورد علاقه و کمی رب سرخ کنید و کنار بگذارید.

سیب­زمینی ها را هم بپزید بشکلی که کمی از خامی آنها باقی بماند.

سبزی کوکو را با یک و نیم تخم­مرغ،نمک،ادویه­ها و زرشک و گردو مخلوط کنید و کف یک ظرف مناسب فر به ضخامت حدود دو سانتی­متر پخش کنید.

حدود ده دقیقه در فر از پیش گرم شده بگذارید تا ببندد،خارج کنید و روی آن نصف پنیر را بپاشید.

گوشت را هم بشکل یک لایه روی پنیر پخش کنید و مابقی پنیر را اضافه کنید.با دست تمیز کمی فشار دهید.

سیب­ زمینی های تقریبا پخته و رنده شده را با یک و نیم تخم­مرغ بعدی و ادویه­جات و کمی زعفران محلول مخلوط کنید.

سپس مایه کوکو سیب­ زمینی را بعنوان لایه آخر اضافه کنید.می­توانید چند مغز گردو را هم بعنوان تزیین روی غذا بگذارید. 

بمدت حدود پانزده دقیقه(تا برشته شدن غذا) در فر قرار دهید.

در صورت تمایل در انتها می­توانید دقایقی را هم با شعله گریل برشته کنید. 

بنظرم این غذا برای تولدها و مهمانیهای دوستانه انتخاب خوبی باشد.

*من دستور این غذا را بشکل خیلی سرسری در ماهنامه " آشپزی مثبت " دیدم و از این مجله یاد گرفتم که البته احتمالا در جزییات تفاوت داشته باشند.