مواد لازم(برای 2 نفر خورنده معمولی!):
پاستای فرمی 2 لیوان
فیله مرغ حدود 300 گرم
ریحان دو دسته(نزدیک به 100 گرم)
گردو ساییده شده 2 الی 3 ق غ
روغن زیتون حداقل 2 ق غ
سیر 2 الی 3 حبه
پنیر پارمزان 1 ق غ
نمک و فلفل سیاه به قدر دلخواه
روش تهیه:
سس پستو یک سس معروف ایتالیایی است که بشکل آماده هم در بازار هست اما بنظر من
خونگی اش لطف دیگه ای داره و واقعا خوشمزه است.
پاستایی که با سس پستو درست می کنید جز خوشمزه ترین پاستاهایی میشه که در
عمرتون خوردید،قول میدم!
این سس رو برای مدت چند روز در یخچال و برای مدت زیادتر در فریزر هم میتونید
نگهداری کنید.
ریحان شسته،سیر،روغن زیتون،گردو و نمک و فلفل
و پنیررو با هم توی مخلوط کن بریزید .البته من پنیر پارمزان تو خونه
نداشتم.اگه منعی برای مصرف چربی و کالری ندارید میتونید مقدار روغن رو تا چند قاشق
هم بیشتر اضافه کنید.
تا درست شدن یک سس یکنواخت و غلیظ در مخلوط کن بگردونید.
فیله مرغ رو نگینی خرد کنید و بهراه ادویه های مورد علاقه تون تفت بدید.پاپریکا
و کمی نمک بنظرم انتخاب خوبیه، و در انتهای پخت سس پستو رو بهش اضافه کنید.
در قابلمه آب رو جوش بیارید و پاستا رو با نمک و کمی روغن بپزید و بعد از آبکش
کردن به تابه مرغ و سس اضافه کنید و دو سه دقیقه روی حرارت ملایم با هم مخلوط کنید
و تفت بدید و سپس در ظرف موردنظر برای سرو بریزید.
در کمتر از نیم ساعت غذای لذیذتون آماده میشه.نوش جان!
|