48: پاستا با فیله مرغ و سس پٍستو

مواد لازم(برای 2 نفر خورنده معمولی!):

پاستای فرمی 2 لیوان

فیله مرغ حدود 300 گرم

ریحان دو دسته(نزدیک به 100 گرم)

گردو ساییده شده 2 الی 3 ق غ

روغن زیتون حداقل 2 ق غ

سیر 2 الی 3 حبه

پنیر پارمزان 1 ق غ

نمک و فلفل سیاه به قدر دلخواه

روش تهیه:

سس پستو یک سس معروف ایتالیایی است که بشکل آماده هم در بازار هست اما بنظر من خونگی اش لطف دیگه ای داره و واقعا خوشمزه است.

پاستایی که با سس پستو درست می کنید جز خوشمزه ترین پاستاهایی میشه که در عمرتون خوردید،قول میدم!



این سس رو برای مدت چند روز در یخچال و برای مدت زیادتر در فریزر هم میتونید نگهداری کنید.

ریحان شسته،سیر،روغن زیتون،گردو و نمک و فلفل و پنیررو با هم توی مخلوط کن بریزید .البته من پنیر پارمزان تو خونه نداشتم.اگه منعی برای مصرف چربی و کالری ندارید میتونید مقدار روغن رو تا چند قاشق هم بیشتر اضافه کنید.




تا درست شدن یک سس یکنواخت و غلیظ در مخلوط کن بگردونید.




فیله مرغ رو نگینی خرد کنید و بهراه ادویه های مورد علاقه تون تفت بدید.پاپریکا و کمی نمک بنظرم انتخاب خوبیه، و در انتهای پخت سس پستو رو بهش اضافه کنید.



در قابلمه آب رو جوش بیارید و پاستا رو با نمک و کمی روغن بپزید و بعد از آبکش کردن به تابه مرغ و سس اضافه کنید و دو سه دقیقه روی حرارت ملایم با هم مخلوط کنید و تفت بدید و سپس در ظرف موردنظر برای سرو بریزید.

در کمتر از نیم ساعت غذای لذیذتون آماده میشه.نوش جان!