خوب گفتم تا ماه رمضون تموم نشده دستور حلیم رو هم بزارم. ... مواد لازم(برای حدود 4 بشقاب): 1- بلغور گندم 2.5 پیمانه 2- گوشت دنده گوسفند 250 گرم 3- پیاز متوسط 1 عدد 4- نمک روش پخت: اول از همه تو دو تا قابلمه جداگانه بلغور و گوشت رو همراه با پیاز بپزید و به هردو کمی نمک اضافه کنید.1 ساعت بعد گوشت رو بکوبید و به قابلمه بلغور اضافه کنید.اجازه بدید نیم ساعت دیگه با هم بپزن و بعد کنار بزارید تا کمی سرد بشه.اگه مایلید حلیم شما کاملا صاف بشه همه اون رو و اگر مثل من کاملا صافش رو دوست ندارید دوسومش رو در مخلوط کن بگردونید تا له و صاف بشه.دوباره مواد رو بزارید روی حرارت ملایم تا جا بیافته.مواظب باشید ته نگیره. انقدر باید بمونه تا کش بیاد و شبیه حلیم واقعی بشه. میتونید برای روش کمی کره آب کنید و با چاشنی شکر و دارچین میل کنید. نکته 1: باید نمک کم بزنید چون غذا چاشنی شکر داره. نکته 2: می تونید بجای دنده از گوشت بوقلمون هم استفاده کنید. نکته 3: این غذا رو با گندم سالم هم می شه پخت.اما استفاده از بلغور زمان پخت رو به طرز محسوسی کاهش میده. |