مواد لازم: 1- آلبالو تازه یا فریز شده 1 پیمانه 2- گوشت چرخ کرده 250 گرم 3- پیاز 1 عدد متوسط 4- برنج 2.5 پیمانه 5- زعفران دم کرده 2 قاشق 6- نمک به میزان لازم 7- شکر به میزان لازم 8- روغن به میزان لازم. 9- دارچین و فلفل به میزان لازم روش پخت: خوب اگه آلبالوی تازه در دسترس دارید که عالیه یا اگه حوصله بخرج دادید و تابستون فریز کردید همون هم کارگشاست. من توی شهروند هم دیدم که آورده.پس حله! آلبالو رو به میزانی از شکر که دوست دارید روی حرارت کم و در ظرف لعابی چند دقیقه ای بپزید. برنج رو هم با نمک به روش تهیه پلو بپزید و آبکش کید. گوشت رو هم با پیاز رنده شده مخلوط کنید و باهاش قلقلی یا کله گنجشکی درست کنید.بعد تفت بدید و دارچین و فلفل و نمک هم چاشنی اش کنید. زعفران رو هم آب جوش اضافه کنید و بزارید مثل چای دم بشه تا کاملا رنگشو پس بده. کف قابلمه ته دیگ دلخواهتون رو بزارید. بعد به ترتیب برنج آلبالو و کله گنجشکی بریزید و تکرار کنید تا مواد تموم بشه. من برنج زعفرانی رو هم همون موقع لای پلو می زارم. روش رو هم با خلال پسته و برنج زعفرانی می تونید تزیین کنید. |