۱۵: خورش بامیه

خورش بامیه

مواد لازم(برای 3 الی 4 نفر):

بامیه 250 گرم

گوشت گوساله 400 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

روغن بمقدار لازم

نمک،فلفل به دلخواه

رب گوجه فرنگی به دلخواه

محلول زعفران به دلخواه

غوره اگر دوست داشته باشید

روش پخت:

پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید،کمی که سرخ شد قطعات گوشت را هم اضافه کرده و تفت دهید.وقتی آب گوشت کشیده شد رب گوجه را هم تفت دهید و فلفل اضافه کنید.

به این مواد آب و نمک اضافه کرده و حدود یک ساعت و نیم(با زود پز 40 دقیقه) بپزید.بامیه را به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا جا بیفتد.10 دقیقه آخر زعفران و غوره(اگر مایلید) را اضافه کنید.

دقت کنید ته بامیه ها را کاملا جدا نکرده باشید،چون باعث می شود مواد داخل آن به بیرون بریزد.مقدار آب خورش بهتر است جوری باشد که خورش با بامیه ها 30 دقیقه بیشتر نپزد.


پ.ن: شنیده ام که بامیه بواسطه موسیلاژ برای عروق مفید است.بیشتر بخوانید.
نظرات 1 + ارسال نظر
مهتاب یکشنبه 23 مرداد‌ماه سال 1390 ساعت 01:45 ب.ظ

سلام وب جالبی دارید
ما خوزستانی ها به عنوان چاشنی خورش بامیه تمبر اب کرده اضافه میکنیم
مزش بینهایت خوشمزه میشه

ممنونم،چه ایده خوبی امتحان می کنم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد