۳۶: جوجه کباب به سبک مدیترانه

اگر شما هم مثل من از طعم جوجه کبابهای رایج خسته شدید این غذا پیشنهاد خوبی برای شماست!  

مواد لازم:

مرغ خرد شده برای جوجه کباب 1 کیلو

ماست 1 لیوان

لیمو ترش 2 عدد

پاپریکا یک و نیم ق غ

سیر دو تا سه حبه

روغن زیتون 1 ق غ

نمک و فلفل به مقدار لازم

روش تهیه:

بعد از اینکه مرغها خرد و تمیز شدند و آب اضافی آنها گرفته شد در کاسه بزرگی آنها را بریزید.در ظرف دیگری ماست،آب لیمو ترشها،سیر رنده شده،روغن زیتون و نمک و فلفل و پاپریکا را مخلوط کرده و سپس روی جوجه بریزید و زیر و رو کنید تا همه تکه ها در مواد غوطه ور شوند. 

 

بگذارید یک شب تا صبح(تا ناهار یا شام فردا!) در مواد بماند.سپس مواد را از روی جوجه ها تا حدی پاک کنید و روی منقل یا هر مدل کباب پز آشپزخانه ای که در دسترستان است کباب کنید.  

این مدل جوجه طعم جدید و خوشایندی دارد و توصیه می کنم حتما امتحان کنید. 

۳۵: سالاد مرغ و ذرت

 

مواد لازم:

سینه مرغ 1 عدد کامل

ذرت شیرین نصف 1 کنسرو

سیب زمینی متوسط 2 عدد

پیازچه خرد شده 1 ق غ

پنیر پارمسان 2 ق غ

پنیر پیتزا یا موتزارلا 2 ق غ

سس مایونز 5 ق غ

نمک و فلفل به مقدار دلخواه

روش تهیه:

ابتدا مرغ را با پیاز و نمک بپزید.استخوانها را جدا کنید و در دستگاه غذاساز ریز خرد کنید.دقت کنید اگر بیش از حد در دستگاه بچرخانید چسبناک شده و سالاد شما مطلوبتان نخواهد بود.

سیب زمینی ها را هم بپزید و نگینی خرد کنید.

در یک کاسه بزرگ،مرغ ،سیب زمینی،ذرت،پنیرها ،پیازچه و سس را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید.در یخچال بگذارید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.