۱۱:دلمه

  

 

مواد لازم(برای دو نفر):

برنج 1 پیمانه

باقلا سبز پخته نصف پیمانه

سبزی دلمه نصف پیمانه

گوشت ریز خرد شده و پخته 150 گرم

محلول زعفران 1 قاشق

نمک،فلفل،زردچوبه

ماست 1 پیمانه

فلفل دلمه،گوجه،بادمجان دلمه ای و برگ مو

iروغن

 

روش پخت:

برنج رو از چند ساعت قبل بخیسونید،آبش رو خالی کنید و بعد از اون ماست رو روی برنج بریزید.باقلا،و گوشت رو که از قبل پخته اید به این مواد اضافه کنید و بعد از اون هم سبزی و ادویه ها و زعفران رو.این مواد رو با هم بگذارید یه شب تا صبح بمونن.

بعد توی فلفل دلمه ای ها، یا گوجه رو خالی کنید(یا از برگ مو استفاده کنید) می تونید تموم این ها رو همراه هم داشته باشید.

از مواد تویی داخل اونها بریزید و توی قابلمه تفلون که کفش رو برگ مو یا کاهو انداختید بزارید.دقت کنید ردیف های زیری رو با فلفل و بادمجان یا برگ مو پر کنید و گوجه ها بالا قرار بگیرن چون در اثر حرارت مستقیم وا می رند!

در قابلمه رو بزارید و 5 دقیقه روی حرارت تند قرار بدید، روی همه مواد روغن آب بریزید و 10 دقیقه با حرارت متوسط بپزید و بعد حرارت رو ملایم کنید و شعله پخش کن بزارید.

یک و ساعت و نیم زمان بدید تا مواد درون دلمه ها دم بکشند.