۷:آلبالو پلو

 

 

مواد لازم:

1-       آلبالو تازه یا فریز شده 1 پیمانه

2-       گوشت چرخ کرده 250 گرم

3-       پیاز 1 عدد متوسط

4-       برنج 2.5 پیمانه

5-       زعفران دم کرده 2 قاشق

6-       نمک به میزان لازم

7-       شکر به میزان لازم

8-       روغن به میزان لازم.

9-       دارچین و فلفل به میزان لازم

روش پخت:

خوب اگه آلبالوی تازه در دسترس دارید که عالیه یا اگه حوصله بخرج دادید و تابستون فریز کردید همون هم کارگشاست. من توی شهروند هم دیدم که آورده.پس حله!

آلبالو رو به میزانی از شکر که دوست دارید روی حرارت کم و در ظرف لعابی چند دقیقه ای بپزید.

برنج رو هم با نمک به روش تهیه پلو بپزید و آبکش کید.

گوشت رو هم با پیاز رنده شده مخلوط کنید و باهاش قلقلی یا کله گنجشکی درست کنید.بعد تفت بدید و دارچین و فلفل و نمک هم چاشنی اش کنید.

زعفران رو هم آب جوش اضافه کنید و بزارید مثل چای دم بشه تا کاملا رنگشو پس بده.

کف قابلمه ته دیگ دلخواهتون رو بزارید. بعد به ترتیب برنج آلبالو و کله گنجشکی بریزید و تکرار کنید تا مواد تموم بشه.

من برنج زعفرانی رو هم همون موقع لای پلو می زارم.

روش رو هم با خلال پسته و برنج زعفرانی می تونید تزیین کنید.

۶:حلیم

 

خوب گفتم تا ماه رمضون تموم نشده دستور حلیم رو هم بزارم.

...

مواد لازم(برای حدود 4 بشقاب):

1-       بلغور گندم 2.5 پیمانه

2-       گوشت دنده گوسفند 250 گرم

3-       پیاز متوسط 1 عدد

4-       نمک

روش پخت:

اول از همه تو دو تا قابلمه جداگانه بلغور و گوشت رو همراه با پیاز بپزید و به هردو کمی نمک اضافه کنید.1 ساعت بعد گوشت رو بکوبید و به قابلمه بلغور اضافه کنید.اجازه بدید نیم ساعت دیگه با هم بپزن و بعد کنار بزارید تا کمی سرد بشه.اگه مایلید حلیم شما کاملا صاف بشه همه اون رو و اگر مثل من کاملا صافش رو دوست ندارید دوسومش رو در مخلوط کن بگردونید تا له و صاف بشه.دوباره مواد رو بزارید روی حرارت ملایم تا جا بیافته.مواظب باشید ته نگیره. انقدر باید بمونه تا کش بیاد و شبیه حلیم واقعی بشه.

میتونید برای روش کمی کره آب کنید و با چاشنی شکر و دارچین میل کنید.

نکته 1: باید نمک کم بزنید چون غذا چاشنی شکر داره.

نکته 2: می تونید بجای دنده از گوشت بوقلمون هم استفاده کنید.

نکته 3: این غذا رو با گندم سالم هم می شه پخت.اما استفاده از بلغور زمان پخت رو به طرز محسوسی کاهش میده.