مواد لازم:
نخود 400 گرم
سیب زمینی متوسط 1 عدد
سیر 3 الی 4 حبه
فلفل قرمز تند 1 ق غ
زردچوبه 1.5 ق غ
زیره 1.5 ق م
گرد تخم گشنیز 1.5 ق م
نمک به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
این مقدار مواد برای تهیه 44 عدد فلافل توپی کوچک کافی است.
روش تهیه:
نخود در این غذا خام استفاده میشود و حداقل از 24 ساعت قبل باید خیسانده شود.من 48 ساعت قبل خیساندم و چندبار آب آن را عوض کردم.
بعد از آب کشی نخود،همراه با سیب زمینی خام و سیر در دستگاه غذاساز یا چرخ گوشت بریزید.
تا زمانی که بصورت خمیری با ذره های ریز نخود دربیاید بگردانید.
سپس ادویه ها را اضافه کنید و همراه با یکی دو قاشق آب حسابی ورز دهید تا یکدست و چسبناک شود.
بشکل توپهای کوچک دربیاورید یا با قالب مخصوص فلافل قالب بزنید.
در ظرف کوچکی روغن بریزید تا روغن در آن بالا بیاید.باید در روغن داغ غوطه ور شود.
هر چند لحظه یکبار به آرامی فلافل ها را بچرخانید و وقتی برنگ قهوه ای-طلایی درآمدند درآورید و روی حوله آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی اش خارج شود.جالب است که این غذا روغن زیادی جذب نمی کند.
این غذا را می توانید بشکل ساندویچ همراه با گوجه،انواع کچاپ ها،سس یا ترشی انبه،پیاز و جعفری و ...سرو کنید.
فلافل بخاطر نداشتن گوشت،وجود پروتئین گیاهی و فیبر بالا غذای سالمی است.
پ.ن:فلافل در جزییات بشکلهای بسیار مختلفی تهیه می شود.این دستور پیشنهاد همکارم بود و خوشمزه هم از آب درآمد.
فوری فروشی
با نازلترین قیمت
مانلی عزیز چه خوب که دوباره برگشتی :)))))))))))
حتی وقتی که نبودی من همیشه به آشپزخونه ات سر میزدم
ممنون از لطفت،خدا کنه بتونم مرتب آپ کنم.
دست شما درد نکنه مانلی جون بوی خوش ریحان تا اینجا اومد.
مرسی عزیزم.
سلام میشه ازتون خواهش کنم مارو به اسم یکی یدونهه سرگرمی لینک کنین و
کد لوگو رو در وبلاگ خود قرار دهید
<script type="text/javascript">document.write(unescape('%3Cscript src="http://www.fardinshop.ir/script/image/random/?row=1&col=1&s=2&t=1&out=js&r='+(new Date().getTime())+'" type="text/javascript"%3E%3C/script%3E'));</script>
منتظر حضور گرمتون هستم بیایید و بگید با چه اسمی لینکتون کنم
وبلاگ خیلی قشنگی دارید خوشحال میشم به من هم سر بزنی
سلام مانلی عزیز وبلاگت خیلی قشنگه و محیط صمیمی داره اگه قابل دونستی به من سر بزن و اگه خواستی تبادل لینک داشته باشی به من خبر بده ممنون
سلام خوبین سمیر خانوم اسم من ماریاست ی وی تازه تاسیس آشپزی درست کردم 17 سالم بیشتر نیست ولی علاقه ب آشپزیم زیاده
چندتااز چیزایی ک خودم درست کردم رو عکس گذاشتم تو وبم میشه بیاید نظربدید ک آیا خوبه یا بده آخه من کم تجربم از آشپز های با تجربه مثل شما باید بگیرم تا ی آشپز خوب بشم ممنون میشم بیاید اگه موافق بودید منو با نام آشپز 17 ساله لینک کنید منم لینک میکنم مرسی آجی جونم
سلام مامان خوبم
میدونم دغدغه های یه مامان زیاده از پخت و پز گرفته تا تربیت فرزند و همسر داری. تازه این وقتیه که اون مامان خونه دار باشه. شاغل باشه باز هم مسئولیت های بیشتری هست.
ما در سایت زندگی از آ...تا...ی سعی کردیم بسیاری از نیازهای شما، از آشپزی و خانه داری و زیبایی گرفته تا پرورش کودک رو رفع کنیم. در ضمن صدها مطلب جذاب خواندنی دیگر هم هست که از خوندنش سیر نخواهید شد.
در صورت پسندیدن و لینک کردن سایت، ما رو به تلاش بیشتر ترغیب خواهید کرد.
شاد و پیروز باشید.
با سلام
فعالیت وب سایت ما در رابطه با مشاوره آنلاین مامایی و زنان است. خوشحال میشیم از وب سایت ما دیدن کنید.
http://mamasite.ir/